,
08/06/2015
Enoturisme

Música entre vinyes

Divendres passat va donar el tret de sortida d'un nou festival de música a l'Alt Penedès, Vinya & Art. Els que us parlem vam tenir l'oportunitat d'estar presents en el primer dels quatre concerts que tindran lloc al llarg de tot el mes de juny. El pop clàssic de Blaumut van donar el tret de sortida amb un ple absolut a les Caves Elyssia - Freixenet (a Sant Cugat Sesgarrigues). Una nit on van sonar bona part de les cançons del seu nou disc (El primer arbre del bosc) i alguns dels èxits més celebrats del seu primer disc (El Turista).

Entre vinyes i quan just comença a caure el sol es com comencen i començaran els concerts d'aquest nou festival penedesenc. L'organització invita  a tots els assistents al Vinya & Art ha arribar, a les Caves Elyssia, a través d'un passeig tranquil entre vinyes de no més de deu minuts de durada. Ja a l'interior del recinte, una copa de capa ens dona la benvinguda. Recomanem fer-ho amb temps i gaudir d'aquest moment. L'entorn s'ho mereix. També, l'oferta gastronòmica de km0 que s'hi ofereix.

Les properes cites són el dissabte 13 amb els Catarres, el divendres 19 amb Pau Vallvé & Núria Graham i el dissabte 27 amb Joan Dausà. Cicle que combina la música de casa nostra en un entorn paisatgistic únic. Un cicle, també, que posa de manifest les brillants iniciatives que té el sector vitivinícola, en aquest cas la Fundació Ferrer Sala Freixenet. I que escalfa els motors de la que serà la novena edició del Vi Jazz, una nova proposta on la música i el vi en seràn els protagonistes. Aprofiteu i gaudiu d'aquestes nits de primavera - estiu. 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Som el Guiu, la Rosa i el Gali. Una petita família que vivim al cor del Penedès. Gaudim de la vida. I trobem la felicitat en els petits plaers del dia a dia: en un bon plat a taula, un paisatge, un vi, una cançó,... Ens fa molta il.lusió compartir-ho amb vosaltres. Ens acompanyes en aquest viatge de retalls de bones experiències per no malviure? Per saber més de nosaltres, malviatge.cat 

   

08/06/2015
Divendres passat va donar el tret de sortida d'un nou festival de música a l'Alt Penedès, Vinya &
18/03/2015
Quan tot just la primavera truca a la porta, les flors de molts arbres fruiters esclaten intensament i tenyeixen els horitzons d
01/03/2015
Poc a poc, molts cellers penedesencs han anat creant i donant contingut a una innovadora oferta enoturística.
11/02/2015
No, no parlem del plaer de llegir una novel·la de Paulo Cohelo.
22/01/2015
Amb aquest post comencem un nou camí. Una nova aventura per aquesta família. I tot de la mà de l’equip de Surt de Casa.