,
27/07/2017
Cinema

Tornarem

Marxem de vacances, de l’1 d’agost al 13 de setembre. Però tornarem. A partir del 14 de setembre ens retrobarem amb títols com Julia ist (Elena Martín), American Pastoral (Ewan McGregor), Brava (Roser Aguilar), Estados Unidos del Amor (Tomadz Wasilewski) i Sieranevada (Cristi Puiu). Les 186 butaques de la sala Zazie ja ens hi estaran esperant. 

Abans de marxar, us deixem amb dues comèdies. Aquí van els detalls:

La wedding planner
Un artefacte humorístic d’alta precisió

Dijous 27 de juliol, a les 20:15h (V.O.S.)
Divendres 28 de juliol, a les 21:15h (V.O.S.)

Títol original: Jour J.
Direcció: Reem Kherici.
Guió: Stéphane Kazandijan i R. Kherici.
Intèrprets: Reem Kherici, Nicolas Duvauchelle, Julia Piaton, Sylvie Testud, Chantal Lauby.
Comèdia romàntica, FRANÇA, 2017. 94’. Projecció en V.O. (francès) subtitulada. No recomanada per a menors de 12 anys.

Reem Kherici, d’arrels tunisenques, és la directora, guionista i protagonista d’aquesta picant comèdia francesa. Mathias enganya a la seva parella Alexia amb la Juliette, una organitzadora de casaments. Quan l’Alexia troba la targeta de Juliette a la butxaca d’en Mathias es comença a embolicar tot. La realitzadora es posà a escriure el guió després de passar per l’altar a tres amigues seves, una darrera l’altra; una història que ens obre una més que curiosa i àcida finestra a les realitats mutants en relació amb els rols femení-masculí d’aquest segle XXI.

Inseparables
Una profunda relació d’amistat i honestedat

Dissabte 29 de juliol, a les 20h
Diumenge 30 de juliol, a les 19h

Títol original: Inseparables
Direcció i guió: Marcos Carnevale.
Intèrprets: Oscar Martínez, Rodrigo de la Serna, Carla Peterson, Alejandra Flechner.
Comèdia, ARGENTINA, 2016. 107’. Projecció en V.O. (castellà). Apta per a tots els públics.

El “pibe” Tito, ajudant del jardiner d’un luxós palauet, desbanca a tots els qualificats candidats per ser l’assistent personal del propietari que ha patit un accident de tràfic amb greus conseqüències. Té molts punts en contra com ser mal educat, prepotent, malparlat i mancat de respecte i un a favor: no té la més mínima pietat per la situació del qui ja ha decidit contractar-lo. Inseparables és una faula d’amistat interclassista entre un multimilionari tetraplègic i el seu nou assistent. Un Intocable a la manera de fer argentina.

Bon agost!​

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Cineclub Vilafranca ha complert 50 anys d'història. No ens cansem de veure cinema i de parlar-ne, així que aquest serà el nostre cine fòrum virtual. Al blog 'Mira diferent' us oferim reflexions sobre el cinema i les pel·lícules que han marcat la vida d'espectadors i espectadores al llarg d'aquests 50 anys.

07/12/2020
Com a actor, la meva escola d´interpretació ha estat el cine. Vaig començar “preescolar” al cinema Casal, quan la meva mare era la taquillera. Em passava totes les hores possibles allà.
23/11/2020
La meva infantesa es troba impresa en un metratge liderat per clarobscurs.
04/11/2020
Mentre la quanta, quanta guerra continua campant per molts llocs del nostre estimat planeta escric un múltiple agraïment al Cine Club Vilafranca, amb la bona excusa que fa 50 anys. Un múltiple agraïment que s'amplifica a moltes bandes.
04/11/2020
Vaig veure una dona que ballava ensenyant el cul a la N-340. A la ràdio deien que aquell seria el dia més calorós en dècades. Vaig mirar pel retrovisor i la seva figura, fent-se menuda, movia els braços abstreta.
13/10/2020
Molt sovint sento a dir que els crítics som directors frustrats, que ens dediquem a escriure perquè no gaudim de prou talent per fer cinema.
24/08/2020
Si ens fixem en el cinema clàssic (aquell que la modernitat va dinamitar als anys seixanta del segle passat) acordarem que, en general, el cinema americà (que dominà el panorama a la primera meitat del segle XX), presentava les dones bé com a sex-
16/08/2020
Tinc una fantasia des de ben petita. Sempre he sentit que estar en una sala de cinema deu ser el més semblant a estar dins d’una balena.