Foto: 

Llorenç Veciana
5 de 7 dels Nens del Vendrell a la Plaça Vella

Això ja no para!

Després d'un cap de setmana de baixa intensitat castellera degut a les eleccions municipals, les colles reprenen la temporada amb diades que es preveuen importants
Joan Mestres
,
29/05/2015
Fires i festes
Destaquem per sobre de tot la diada d'aniversari dels Nens del Vendrell: en seran ja 89!

Els vendrellencs es plantegen una diada de màxims, en la qual volen repetir l'actuació que ja van fer a Vilanova per Sant Jordi. Així, repetiran el tres i el quatre de vuit i hi sumaran la torre, no descarten tampoc acabar amb el pilar de sis. Els vermells es faran acompanyar de les dues Joves, dues colles amb una especial estima envers la Plaça Vella del Vendrell. Els de Tarragona de ben segur faran un pas endavant i portaran el primer castell de nou. La colla vallenca per la seva part arriba amb l'obligació de fer una bona diada i intentar fer un pas més portant a plaça el cinc de vuit. Les colles grans comencen fort i no es poden permetre quedar-se enrere!

També es viurà una bona diada a Sants on, acompanyant la colla local, actuaran els Castellers de Vilafranca, Sant Cugat i Poble Sec. Els verds seguiran amb el fort ritme amb què han iniciat l'any i portaran a plaça els dos castells de nou, acompanyant-los d'un castell amb l'agulla que podria ser el tres. També els borinots podrien estrenar el tres de nou o el cinc de vuit.

  • imatge de control 1per1

A Vilafranca hi haurà la diada del Firal amb els Xicots i els Minyons de l'Arboç. Els vilafranquins de ben segur repetiran l'actuació de Fires amb el tres i el quatre de vuit. Els de l'Arboç portaran a plaça els primers castells de set del curs.

Finalment, la Jove de Sitges es desplaçarà a Algemesí (País Valencià) per actuar amb els Xiquets de Reus i les dues muixerangues d'aquesta localitat, els ancestres dels castells.

Més informació: 

Dissabte, 30 de maig de 2015

EL VENDRELL
Vigília 89è Aniversari dels Nens del Vendrell
Plaça Nova, 17h

Castellers de Terrassa
Nens del Vendrell

SANTS (BARCELONA)
Diada de Sant Marçal
Parc de l'Espanya Industrial, 18h

Castellers del Poble Sec
Castellers de Sant Cugat
Castellers de Sants
Castellers de Vilafranca

ALGEMESÍ (VALÈNCIA)
XVIa Trobada de Muixerangues
Plaça Major, 19h

Colla Jove de Castellers de Sitges
Muixeranga
Nova Muixeranga
Xiquets de Reus

Diumenge, 31 de maig de 2015

VILAFRANCA
Diada del Firal - Memorial Joan Sol
Plaça de Milà i Fontanals, 12:30h

Minyons de L’Arboç
Xicots de Vilafranca

EL VENDRELL
89è Aniversari dels Nens del Vendrell
Plaça Vella, 13h

Colla Jove Xiquets de Tarragona
Colla Joves Xiquets de Valls Nens del Vendrell

A

També et pot interessar