Foto: 

Cedida

La Nit de Vermuts i Licors d'Herbes: un petit paradís a Santa Margarida i els Monjos

Et donem les claus per gaudir al màxim d’aquesta vetllada centrada en els vermuts i els licors d’herbes que celebra el municipi altpenedesenc a les portes de la fira Remeiart
Goretti Martínez
,
01/06/2016
Menjar i beure
Anota’t el dissabte 4 de juny a l’agenda perquè arriba la tercera edició de la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes de Santa Margarida i els Monjos. La vetllada, que obre les portes de la fira sobre herbes remeieres Remeiart, reuneix la presència i el saber fer d’elaboradors de vermut i licors d’herbes amb activitats gastronòmiques i culturals. Tot plegat converteix els jardins del Molí del Foix en un petit paradís primaveral per descobrir, degustar i gaudir autèntics beuratges màgics.

Ja tenim aquí la tercera edició de la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes. La vetllada és una oportunitat única per tastar i entendre aquests beuratges màgics. La presència dels elaboradors, que saben de primera mà tot el que hi ha al darrere i a l’interior d’aquell líquid que ens serveixen, ens permet conèixer la beguda i descobrir-la en un entorn tranquil i agradable. Saber que aquells beuratges no són només un beure, sinó una autèntica aventura de sabors i combinacions, fa que la degustació sigui també una experiència més completa i plaent, ideal per a ser compartida.

El dissabte 4 de juny, de les set de la tarda a la una de la matinada, els jardins del Molí del Foix seran el més semblant a un paradís primaveral. Imagina-t’hi per un moment: tot tastant begudes úniques, comentant-les amb els seus propis elaboradors, degustant còctels sorprenents i acompanyant-ho tot amb petits tastets gastronòmics. Sona bé, oi?

Doncs hi afegirem més ingredients encara. Un maridatge de vermuts i licors d’herbes amb formatges artesans a càrrec dels especialistes de Xerigots, els relats eròtics de la Milkah Gutiérrez i la Dulce Laia i un concert dels Set de Rumba. Ni més ni menys.

Així que, tant si t’agraden aquest tipus de begudes com si no, la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes és una cita carregada de motius per no anar-hi. Recorda que, per tastar els vermuts i licors, has d’adquirir un tiquet al preu de 5 euros, que et donen dret a tenir un got i 4 tiquets de degustació. A més també s’estableixen tiquets de repetició al preu d’1 euro i la possibilitat de poder acompanyar els tastos amb formatges o petits entreteniments gastronòmics. Per tal que tinguis del tot clar el programa de la vetllada, aquí el descrivim:

20:30h | Maridatge de vermuts i licors d’herbes amb formatges artesans, a càrrec de Xerigots. Preu: 15€. Cal inscripció prèvia a remeiart@smmonjos.cat
22:00h | Relats eròtics amb herbes, a càrrec de Milkah Gutierrez i Dulce Laia
23:00h | Concert a càrrec de Set de Rumba

Arrenca Cuines i Tapes del RemeiArt
Per la Nit de Vermuts, el RemeiArt ja haurà començat a rodar a través d’una nova edició de les Cuines i Tapes del Remeiart. Es tracta de la vessant gastronòmica del RemeiArt que oferirà tapes a 2,5 euros amb una copa de vi o cava dels cellers del municipi inclosa i menús que oscil·len entre els 15 i els 25 euros. Tant les tapes, com els menús tenen la particularitat d’estar elaborats amb herbes remeieres, fil conductor del RemeiArt. El RemeiArt inclou diverses activitats prèvies durant dues setmanes i culminarà el proper dia 19 de juny amb la Fira Remeiart, al Castell de Penyafort. Una fira que en poc temps s’ha convertit en un referent de les fires sobre herbes remeieres que es fan a Catalunya.

Més informació: 

Si vols saber més del RemeiArt, remena la seva pàgina web.

A

També et pot interessar