AGENDA
Espectacles
Dissabte 18 de novembre, 17:30h
2017
Espai Cultural La Lira
  • Tremp

Tarannà, Fem Dansa

Dins del projecte 'Fem Dansa' que promou l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, l'espectacle 'Tarannà', de la ballarina Maria Campos, serà el que tancarà aquest cicle d'espectacles i tallers a Tremp. 

Sinopsi: 

Tarannà és un treball entorn al concepte de la transformació a través de l’objecte, l’espai i el cos. La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es du a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. Parlem de la transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre, i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on es convida a seguir el fil de la màgia i a deixar anar la imaginació.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Maria Campos és creadora i ballarina catalana. Ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam al Modern Theatre Dance Department a Holanda, on es gradua l’any 2003. Ha treballat amb diferents companyies i artistes independents i fa uns anys se centra en la pròpia creació juntament a l’artista libanès resident a Barcelona Guy Nader, amb qui col·labora des de 2006. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. Ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, Bebeto Cidra, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres.

Organitza: 

Ajuntament de Tremp i Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya

Col·labora: 

Espai Cultural La Lira i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Més informació: 

Fem Dansa

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Non Solum
Dissabte 24 de febrer, 21:30h
Tremp
Espectacle 'Dins la panxa del llop' - Cia. de Paper
Diumenge 21 de gener, 12h
Martorell
Salvatge
Divendres 26 de gener, 19h
Tàrrega
Paradise
Diumenge 21 de gener, 19h
Balaguer
Eva
Diumenge 21 de gener, 19h
Tàrrega
Othelo
Dissabte 12 de maig, 20:30h
Lleida
Parlàvem d'un somni
Dijous 22 de març, 20:30h
Lleida