Fires i festes
,
2018
Dies 23 i 24 de juny
Parc del Riuet i altres espais de la població
Sort

30a Fireta de Sant Joan i Xolla d'ovelles

Emmarcats dins les celebracions de Sant Joan a Sort, durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de la Fira de productes artesans i de proximitat, la inauguració de la piscina municipal i com a actes centrals els que envolten la tradició de la xolla d'ovelles i la llana. 
Es tracta d'una fira tradicional que vol rememorar i fer homenatge als oficis de la llana, celebrant-se la 29a xolla amb tisores i la 3a a màquina. També s'hi podran fer tallers de feltre i l'11a trobada de col·leccionistes. 

Programa: 

Dissabte 23 de juny
10h a 20 h. Pre-revetlla de Sant Joan al carrer Major. Comerç al carrer, artesania de proximitat, activitats d’animació.
10h a 20 h. Inici de temporada a la Piscina Municipal. Entrada gratuïta, activitats d’animació infantil i presentació d’ AQUACTIVA’T i altres activitats esportives.
17h Arribada de la Flama del Canigó.
 
Diumenge 24 de juny
10h a 20h 30a Fireta de productes artesans, activitats d’animació i punt d’informació i votació popular del procés participatiu 'Quin Riuet volem?'
10h a 14h 11a Trobada de Col·leccionisme de plaques.
12:30h 29a Xollada d'ovelles "per la Llibertat", amb tisora i 3a a màquina, amenitzada per la Banda del Peirot i les seues cançons de xolla.
17h Taller infantil Xisqueta per aprendre a fer treballs de feltre.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Sort

Col·labora: 

Parc Natural de l’Alt Pirineu i Diputació de Lleida

Més informació: 

  • imatge de control 1per1