Estació de muntanya de Boí Taüll
Estació de muntanya de Boí Taüll
Pla de Vaques, s/n
25528 - Vall de Boí
  • 973 297 085
  • puntinfo@boitaull.cat
Itinerari 'forapistes' de Boí Taüll
Adrenalina a un sol pas

Amb una àrea esquiable de 550 Ha. en 45 km de pistes, aquesta temporada Boí Taüll agafa protagonisme sent la seu dels Campionats Europeus d’Esquí de Muntanya, que se celebraran al febrer i representen una de les proves internacionals més importants d’esquí de muntanya.

Boí Taüll destaca pels seus ‘forapistes’ amb un ampli ventall d’itineraris per aquesta modalitat, però alhora també ofereix diverses activitats com les excursions amb raquetes i telecadira i l’Snowpark La Basseta.

Pista d'esquí de Boí Taüll

A més, aquesta temporada d’hivern l’estació estrena noves màquines de venda i recollida de forfets, el Photopoint Boí Taüll, el Teleesquí Puigfalcó, un nou punt de restauració, una nova pista, així com la nova pàgina web de l’explotació.

Boí Taüll, espai segur davant el risc de contagi

Boí Taüll disposa de diversos certificats de qualitat com el certificat d’Equipament Familiar (ACT), i els segells d’Applus i de Safe Tourism Certified que acrediten Boí Taüll com a espai segur davant el risc de contagi.

Més informació

L’estació de muntanya de Boí Taüll, a la comarca de l’Alta Ribagorça, se situa en un dels espais més espectaculars del Pirineu, a les portes del Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Això la converteix en la destinació d’esport d’hivern més alta del Pirineu català, un indret idoni per viure l’hivern al 100%.

Horaris

L'horari d'obertura de l’estació es de 9 a 17h, i l’horari d'atenció al client, El Punt d’Informació, és de 9 a 16:30h en temporada d'hivern.