Arts
,
2018
Divendres 23 de febrer, 22h
Sala Anna Maria Janer
La Pobla de Segur

'Pura vida' i 'Deixa'm viure' Cineclub L'altre cine

Cada divendres el cineclub 'L'altre cine' proposa allunyats dels circuits habituals presents a les sales de cinema. Aquesta setmana una doble sessió de realisme i de muntanya amb dos films documentals protagonitzats per alpinistes. 

Sinopsi: 

'Pura Vida'
Directors: Pablo Iraburu i Migueletxo Molina
A la cara sud de l'Annapurna, a 7.400 metres, Iñaki Ochoa de Olza s'està morint. El seu company de cordada fa sonar l'alarma. I, des de l'altre costat del món, l'intent de rescat més gran en la història de l'Himàlaia s'engega. Durant quatre dies, una dotzena d'homes, incloent alguns dels millors alpinistes del món, procedents de deu països, es va disposar a tractar de rescatar al seu company ferit.
 

'Déjame vivir'
Director: Sébastien Montaz-Rosset. 2014

El film 'Deixa'm viure', és el segon del projecte Summits of my life de Kilian Jornet. Ofereix unes imatges de gran bellesa, molt impressionants, de les gestes del corredor català. Permeten a l'espectador tenir la sensació d'acompanyar Jornet en un descens vertiginós des del cim del Mont Blanc o de recórrer la cresta del Cervino, corrent entre la roca i els torbs de neu. A més, les imatges de la pujada al cim d'aquesta mítica muntanya fronterera entre Itàlia i Suïssa ens ajuden a veure l'esforç de Jornet com si anéssim al seu costat i també a vista d'ocell. 

Organitza: 

Associació L'altre cine

Col·labora: 

Ajuntament de La Pobla de Segur

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1