Família
,
2018
Diumenge 4 de març, 10h
Centre Cívic Tarraquet
Tremp

Taller creatiu 'Geometria en 3D'

L'Associació Paideia comencen l'any reprenent els tallers de creativitat. Aquest cop ens endinsaran en el món de la geometria. Algunes branques dels sabers antics ja li posaven el qualificatiu de sagrada, pel que comporta la geometria com a part intrínseca de totes les formes de vida, entesa com a fractals (repeticions) de tot el que ens envolta. Tal com és en gran, és en petit (macrocosmos i microcosmos en eterna connexió). El treball amb aquestes formes ens porta a entendre que estem connectats amb l'existència mateixa i com en formem part.

Impartirà el curs l'Elzeline van der Hoek, llicenciada en Belles Arts a l'Acadèmia de la Haia, especialitzada en disseny gràfic i tipogràfic i antropòloga per la Universitat de Leiden (Països Baixos).
​Ha viatjat i viscut en diversos països (Indonèsia, Iraq, Egipte), dels quals ha absorbit l'essència artística que plasma en moltes de les seves obres. Utilitza l'art com a eina de desenvolupament personal per a ella i els seus alumnes. Gaudeix compartint el plaer de reconnectar-se amb la creativitat. Per aquest motiu ja fa 6 anys que imparteix tallers per desenvolupar la creativitat mitjançant tot tipus de tècniques i materials: la pintura, la il·lustració, el collage, l'enquadernació, la papiroflèxia, la llana, materials naturals i reciclats, etc.

Preu: 

12€

Organitza: 

Associació Paideia

Col·labora: 

Ajuntament de Tremp, Consell Comarcal del Pallars Jussà

Més informació: 

Facebook de l'Associació Paideia

  • imatge de control 1per1