Jump to navigation
De l'11 al 29 de novembre
Divendres 29 de novembre
Del 22 al 29 de novembre
Del 20 al 29 de novembre
Dissabte 30 de novembre, 11h
Dissabte 30 de novembre
Del 30 d'octubre al 30 de novembre
Les visites guiades al centre de producció permeten conèixer en primera persona tots els secrets del caviar i la carn d’esturió. Els visitants viatjaran al món d’aquest preuat aliment durant 60 minuts a través d’un monogràfic en el qual descobriran la seva història, orígens, totes les etapes del cicle de vida de l’esturió en estat salvatge i en captivitat, així com el procés d’elaboració del caviar. També es poden veure els esturions més grans i els més petits, i tenim la possibilitat de fer una degustació del caviar Nacarii després de la visita.
Dies 6, 7, 8 i 9 de desembre visites a les 12h i a les 16h
La visita té un preu de 9€ La visita amb degustació té un preu de 20€
Cal reserva prèvia Mitjançant correu electrònic Mitjançant el lloc web
Caviar Nacarii
Lloc web de Caviar Nacarii