AGENDA
Arts
Fragment del cartell de l'expo
2019
Del 7 a l'11 de novembre
  • La Seu d'Urgell
Vestíbul del Centre Cultural Les Monjes

Exposició 'Vull ser qui soc'

El vestíbul del Centre Cultural les Monges de la Seu d’Urgell acull l’exposició 'Vull ser qui soc', una mostra de cartells que tracten el respecte a l’orientació sexual, a l'identitat i l'expresió de gènere de les persones grans. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el Departament d´Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, dins del projecte 'Talent creatiu i empresa', amb l’alumnat de cicles formatius de formació professional d’arts plàstiques i disseny.
L’organització de l’exposició a la comarca va a càrrec del Servei d’Atenció Integral comarcal de l’Alt Urgell (SAI), que té com a objectius principals visualitzar la realitat del col·lectiu LGTBI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere, dissenyar estratègies de sensibilització, establir canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes d’LGTBIfòbia, impulsar el treball en xarxa i elaborar informes sobre la situació local de les persones LGTBI de la comarca.
Al concurs hi han participat més de 100 alumnes de 10 escoles de Catalunya i s’han seleccionat els cartells que formen, de manera entenedora, el respecte a l’orientació sexual i a la identitat i l’expressió de gènere entre els usuaris i usuàries d’equipaments cívics i residencials en què assisteixen persones grans de Catalunya.

Organitza: 

Servei d’Atenció Integral comarcal de l’Alt Urgell (SAI)

Col·labora: 

Departament d´Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de La Seu d'Urgell

Més informació: 

Et pot interessar

Els cistells de la Caputxeta
Divendres 17 de gener, 18h
Tremp
Fragment del cartell de les jornades gastronòmiques del trinxat
Tot el mes de febrer
Puigcerdà
Imatge del cartell de la marxa
Dies 1 i 2 de febrer
Naut Aran
La cia. El Negro y el Flaco en el seu espectacle 'Alquimia'
Dissabte 7 de març, 18h
Vielha
Exposició 'Aigua, Sol i Ferro' de Josep Maria Balagué
Del 30 de novembre a l'1 de març
Tortosa
13a edició del Festival d'Art Independent Pepe Sales, Girona, 2020
Del 25 de gener al 25 de febrer
Girona