AGENDA
Arts
Fragment del cartell de l'expo
2019
Del 7 a l'11 de novembre
  • La Seu d'Urgell
Vestíbul del Centre Cultural Les Monjes

Exposició 'Vull ser qui soc'

El vestíbul del Centre Cultural les Monges de la Seu d’Urgell acull l’exposició 'Vull ser qui soc', una mostra de cartells que tracten el respecte a l’orientació sexual, a l'identitat i l'expresió de gènere de les persones grans. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el Departament d´Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, dins del projecte 'Talent creatiu i empresa', amb l’alumnat de cicles formatius de formació professional d’arts plàstiques i disseny.
L’organització de l’exposició a la comarca va a càrrec del Servei d’Atenció Integral comarcal de l’Alt Urgell (SAI), que té com a objectius principals visualitzar la realitat del col·lectiu LGTBI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere, dissenyar estratègies de sensibilització, establir canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes d’LGTBIfòbia, impulsar el treball en xarxa i elaborar informes sobre la situació local de les persones LGTBI de la comarca.
Al concurs hi han participat més de 100 alumnes de 10 escoles de Catalunya i s’han seleccionat els cartells que formen, de manera entenedora, el respecte a l’orientació sexual i a la identitat i l’expressió de gènere entre els usuaris i usuàries d’equipaments cívics i residencials en què assisteixen persones grans de Catalunya.

Organitza: 

Servei d’Atenció Integral comarcal de l’Alt Urgell (SAI)

Col·labora: 

Departament d´Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de La Seu d'Urgell

Més informació: 

Et pot interessar

Un dels tions màgics del centre històric de La Seu d'Urgell
Dilluns 23 de desembre, 18h
La Seu d'Urgell
Imatge del Pessebre Vivent de Prullans
Del 6 al 8 de desembre
Prullans
Dissabte 11 de gener, 18h
Vielha
Fragment del cartell
Del 6 al 21 de desembre
La Seu d'Urgell
Del 12 de desembre de 2019 al 19 de gener de 2020
L'Estartit
Cartell genèric dels actes nadalencs de la Seu d'Urgell
Del 30 de novembre al 6 de gener
La Seu d'Urgell
Fira d'Àger, 2019
Del 6 al 8 de desembre
Àger
Obra de Perico Pastor per l'exposició 'Cisalla'
Del 8 de novembre al 8 de desembre
Lleida