Arts
,
2019
Del 7 a l'11 de novembre
Vestíbul del Centre Cultural Les Monjes
La Seu d'Urgell

Exposició 'Vull ser qui soc'

El vestíbul del Centre Cultural les Monges de la Seu d’Urgell acull l’exposició 'Vull ser qui soc', una mostra de cartells que tracten el respecte a l’orientació sexual, a l'identitat i l'expresió de gènere de les persones grans. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el Departament d´Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, dins del projecte 'Talent creatiu i empresa', amb l’alumnat de cicles formatius de formació professional d’arts plàstiques i disseny.
L’organització de l’exposició a la comarca va a càrrec del Servei d’Atenció Integral comarcal de l’Alt Urgell (SAI), que té com a objectius principals visualitzar la realitat del col·lectiu LGTBI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere, dissenyar estratègies de sensibilització, establir canals d’atenció, suport i acompanyament a víctimes d’LGTBIfòbia, impulsar el treball en xarxa i elaborar informes sobre la situació local de les persones LGTBI de la comarca.
Al concurs hi han participat més de 100 alumnes de 10 escoles de Catalunya i s’han seleccionat els cartells que formen, de manera entenedora, el respecte a l’orientació sexual i a la identitat i l’expressió de gènere entre els usuaris i usuàries d’equipaments cívics i residencials en què assisteixen persones grans de Catalunya.

Organitza: 

Servei d’Atenció Integral comarcal de l’Alt Urgell (SAI)

Col·labora: 

Departament d´Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament de La Seu d'Urgell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1