Família
,
2019
Dissabte 28 de desembre, 11h
Pista polivalent de la zona esportiva municipal
La Seu d'Urgell

Temps de jugar 'El món màgic de les muntanyes'

Una de les propostes per joves dins l'agenda d''El món màgic de les muntanyes' és el torneig 'Seu del Videojoc' que s'emmarca dins de la jornada lúdica i familiar 'Temps de jugar'. El torneig comprén tres competicions  FORTNITE, FIFA’20 PS4 i CLASH ROYALE. Però ‘Temps de jugar’ vol ser una jornada on tothom pugui gaudir jugant, tot descobrint els diferents tipus de jocs que hi ha més enllà de les pantalles. Així, els i les participants en aquesta novedosa proposta lúdica també hi trobaran jocs de taula; jocs tradicionals (escacs, botifarra, brisca, parxís); i jocs de fusta. També tindrà lloc un taller de cuina, a càrrec d’Espora Events. 

En aquesta jornada lúdica també es comptarà amb diferents propostes de tallers i dinàmiques dirigides al públic familiar sota el títol ‘Sabem jugar?’, que anirà a càrrec del psicòleg Miquel Alet, amb l’objectiu de conscienciar als i les joves sobre un bon ús dels videojocs. Al respecte, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell oferirà material informatiu per alertar dels perills que tenen les xarxes socials, es facilitarà adreces de webs per jugar i aprendre, com Internet segura o ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres. 

Durant la jornada s’aprofitarà també per presentar públicament una càpsula publicitària -confeccionada entre la Gent Gran i els alumnes dels PTT- i que tracta sobre el perill que comporten de les xarxes socials i de les pantalles.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Per participar-hi cal fer inscripcions a través del web https://whatyouplay.ad No hi ha límit d’edat, però els nens i nenes menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. 

Organitza: 

Ajuntament de La Seu d'Urgell

Col·labora: 

Club d’Escacs la Seu d’Urgell, l’Associació del joc ALLAU i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. 

  • imatge de control 1per1