Activa't
,
2020
Dissabte 14 de març
Diversos espais
La Seu d'Urgell

Cicle 'Parlem de Formatge' (Ajornat!)

Nova edició del cicle 'Parlem de Formatge', una proposta gastronòmica on els i les assistents podran gaudir showcookings i tastos de plats com el panet farcit amb ceba de Coll de Nargó o d'una minihamburguesa ecològica de Ca l'Andreu amb formatge fresc de cabra de l'Oliva.

Programa: 

Dissabte 14 de març:
11h | Plaça Patalín: Panet farcit amb ceba a càrrec de Salvador Maura del Mas d'Eroles
12h | Plaça Patalín: A la recerca d'un maridatge ideal amb Vicky Mateu, sommelier de l'Infús
13h | Plaça Patalín: Viatge de sensacions gastronòmiques a càrrec de Menja’t l’Alt Urgell
17h | Espai Ermengol: Berenar amb el Petit Neu del Cadí a càrrec de la Cooperativa Cadí

Dijous 26 de març:
20h | Espai Ermengol: Presentació del llibre 'Formatgeries Artesanes de Catalunya' i tast comentat

Preu: 

Activitats gratuïtes

Inscripcions: 

Inscripció prèvia al correu info@espaiermengol.cat o trucant al telèfon 973 351 511 (Turisme Seu)

Organitza: 

Ajuntament de la Seu d'Urgell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1