Fires i festes
,
2020
Del 5 de desembre al 6 de gener
Diversos espais
La Seu d'Urgell

El món màgic de les muntanyes

La Seu d'Urgell celebra les festes de nadal, enguany condicionades i adaptades a la Covid-19, amb un programa d'actes que faran gaudir a petits i grans, entre els que destaquen l'espectacle 'La Gran Aventura' de Marcel Gros, l'espectacle 'El rescat musical' a càrrec de Pirineus Creatius i l'Orquestrina Trama o l'espectacle del comediant Mr Alret, entre altres. 

Sinopsi: 

Hi havia una vegada uns personatges menuts, remenuts, que vivien als Pirineus. Aquests éssers fantàstics i molt treballadors són els Minairons. En caben milers en un canut d'agulles i quan hom el destapa surten exigint "què farem, què direm?". Moltes de les tarteres del Pirineu han estat obres d'aquests follets. Segons la llegenda, una vegada el seu amo havia obert per descuit o accident el canut, i els va demanar d’aplegar totes les pedres dels rodals en un punt determinat. 

Cada Nadal els minairons es troben a la Seu d'Urgell, després d'haver estat tot un any treballant per portar joguines a tooooots els nens i nenes que s'han portat bé al llarg de tot l'any. Per celebrar-ho, s'organitzen moltes activitats per tal que els menuts ho celebrin i s'ho passin d'allò més bé.

Programa: 

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de La Seu d'Urgell

  • imatge de control 1per1