Arts
,
2020
Del 18 al 27 de setembre
Diversos espais
El Pont de Suert, Vilaller i Vall de Boí

Festival Errant

Primera edició del Festival Errant: Itineraris d'Art i Pensament, un nou projecte cultural que pretén escampar la cultura per les comarques de Lleida, tot posant el focus en el diàleg entre el pensament, la creació artística contemporània i el ric patrimoni paisatgístic, històric, industrial i cultural de tot el territori lleidatà.

El mot 'errant', significa deambular sense rumb fix, i en aquest sentit el festival s'apropia d’aquest concepte per donar forma a un nou espectacle nascut al territori i que té la itinerància com una de les seves principals característiques, ja que cada any es realitzarà en un municipi diferent de la demarcació.

Una trentena d'artistes i prestigiosos professionals vinculats als mitjans de comunicació i al món de la imatge bastiran una programació d'alta qualitat que es constituirà entorn de tres itineraris (de l'art, del pensament i de la poesia i la música), en els quals les instal·lacions artístiques, els diàlegs a la plaça, o les petites rutes poètiques i musicals, envairan carrers, places i edificis del patrimoni cultural i històric d'El Pont de Suert, Vilaller o la Vall de Boí.

Comissariada per: 

Jesús Vilamajó (Culturacció)

Programa: 

Preu: 

Tots els actes seran gratuïts i contemplaran els protocols de seguretat respecte de la Covid.

Inscripcions: 

En totes les xerrades, visites guiades a les exposicions i itineraris poètics o musicals, a excepció de l’acte inaugural, cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç).

Organitza: 

Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida

Col·labora: 

Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Ajuntaments del Pont de Suert, Vilaller i la Vall de Boí, i Centre del Romànic de la Vall de Boí 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1