Música
,
2021
Dilluns 30 d'agost, 22:30h
Pavelló Municipal
La Seu d'Urgell

Concert de Roba Estesa

En el marc de la Festa Major de La Seu d'Urgell, concert de Roba Estesa, formació que fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.

Un any després de la publicació del seu segon disc titulat ‘Desglaç’, Roba Estesa presenta la nova gira anomenada ‘Orgull’. És un espectacle renovat, festiu i combatiu que esdevé una oda a la diversitat, una crida a performar-nos com a subversives, amb cossos diversos i dissidents que es troben en la festa i en la lluita i són capaços de crear mons que escapen de l’heterònoma.

Amb aquesta proposta Roba Estesa convida així, a pensar-nos com a subjectes polítics, a habitar el món des dels nostres cossos i a reflexionar sobre què ens porta a formar part d’aquest orgull col·lectiu. Amb una concepció molt clara d’espectacle global, Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

Preu: 

2€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de La Seu d'Urgell

  • imatge de control 1per1