Arts
,
2021

Exposició 'Tu tens la clau' a les biblioteques de Lleida

Exposició 'Tu tens la clau' a les biblioteques de les terres de Lleida, una mostra que ensenya com d’important és conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir l’abús de les drogues i altres addiccions, oferint claus per obrir cinc portes de l’apoderament personal: les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació.

Horari: 

De dilluns a dijous: de 10 a 15h

Sinopsi: 

Quins aspectes de la societat contribueixen a millorar la nostra felicitat, benestar i salut?

Malgrat que comptem amb determinants externs com són el nivell de pobresa, l’accés a l’habitatge, una feina digna, una adequada atenció sanitària o el grau de cohesió de la comunitat on vivim, cada individu disposa de les seves pròpies eines per a construir-se una vida més plena i saludable i protegir-se davant factors de risc de l’entorn.

En el camí de la vida hi ha fenòmens que poden comportar riscs per a les persones com són l’abús de les drogues, especialment entre els més joves. Al darrer any, un 77,5% de les noies i un 74,1% dels nois de 14 a 18 anys va beure alcohol, un 38,5% i un 31,4%, respectivament, va fumar tabac mentre que un 25,9% de les noies i un 29,2% dels nois, cànnabis. D’altra banda, el 20% dels nois i noies va fer un ús compulsiu d’internet (Enquesta ESTUDES 2018/2019).

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Projecte Home Catalunya i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Col·labora: 

Diputació de Lleida, Ajuntament de Tremp i Paeria de Balaguer

Més informació: 

  • imatge de control 1per1