Activa't
,
2021
Dissabte 23 d'octubre
En streaming
Pallars Jussà

Fira virtual 'Jussà, una terra ON'

Fira virtual 'Jussà, una terra ON', que neix amb l'objectiu de promocionar el territori com a terra d'acollida i d'oportunitats.

Els i les visitants podran trobar informació, conèixer els serveis que ofereix la comarca, reconèixer les oportunitats que s'hi poden desenvolupar, en definitiva, servirà per esvair dubtes a aquelles persones que en algun moment s'hagin plantejat l'opció d'iniciar un nou projecte de vida en aquest territori.

A la fira hi participaran 25 expositors dels quals 15 correspondran a empreses representatives de les principals activitats econòmiques de la comarca, mentre que la resta correspondran a serveis públics que poden ajudar el visitant a respondre qüestions com quins serveis educatius, sanitaris o de lleure ofereix la zona. Participen també per exemple el SOC, PallarsActiu o l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran perquè els i les assistents puguin explorar les oportunitats laborals o d'autoocupació que ofereix la comarca. Així mateix, també podran conèixer les opcions de residència amb la participació d'empreses immobiliàries i de l'Oficina Local d'Habitatge.

La fira també comptarà amb diferents ponències en directe on empresaris/es de a comarca explicaran la seva experiència i motivació per establir-se a la comarca i compartiran les oportunitats de futur que hi visualitzen.

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Consell Comarcal del Pallars Jussà

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1