Arts
,
2022

Exposició 'A dins, a fora'

Exposició 'A dins, a fora. Felícia Fuster i Viladecans, poeta i pintora', una mostra de petit format dedicada a la commemoració del centenari del naixement de Felícia Fuster en la qual es repassa les seves etapes vitals, literàries i artístiques.

Exposició produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Sinopsi: 

Felícia Fuster (Barcelona 1921- París 2012) va ser poeta, traductora i artista plàstica, amb una obra que combina els diferents llenguatges i que estableix estrets vasos comunicants entre pintura i literatura, dos camins per avançar en l'art i l'experimentació.

Felícia Fuster va desenvolupar la seva creativitat i el seu compromís social fugint dels focus d'atenció. Fidel als seus ideals de llibertat, es va mostrar sols interessada per "l'art i la llengua"; la resta no importava, deia. Es definia, en un to irònic, com la "dona faber", la dona que coneix tots els oficis i s'aplica a totes les arts, portada per una curiositat sense límits.

L'any Felícia Fuster és l'ocasió per conèixer una obra original i moderna, experimental i dinàmica, d'adscripció abstracta. Una obra que pren per base la investigació dels distints llenguatges i estableix noves relacions, també entre les cultures d'Orient, que va conèixer a fons, i Occident.

Preu: 

Entrada lliure

Organitza: 

Generalitat de Catalunya

Més informació: 

  • imatge de control 1per1