Activa't
,
2023

Trobades NL. Mitologia dels Països Catalans

Nova edició de les Trobades NL, en aquesta ocasió amb 'Mitologia dels Països Catalans', on es durà a terme una xerrada i una lectura dramatitzada de mites a càrrec de l'investigador Daniel Rangil, la il·lustradora Laia Baldevey i l'actor Ignasi Guasch.

Sinopsi: 

Quan els antics grecs i romans volien explicar els seus origens fundacionals recorrien a la mitologia. Aquí a Catalunya no tenim una Ilíada, però sí un bon grapat de personatges mitològics que han sobreviscut amagats en rondalles, llegendes, costums i creences. L'investigador Daniel Rangil i la il·lustradora Laia Baldevey n'han arreplegat una trentena que ens presentaran amb el llibre 'Mitologia dels Països Catalans'.

Coneixerem el significat, l'origen remot i l'evolució de les dones d'aigua, la Molsosa, el gegant Puigmal, la bruixa, la Pesanta, els minairons, els simiots, dracs, serpents, l'Ós, el Pare Llop… Éssers fantàstics que estan connectats amb mitologies d'arreu del món i que expliquen la nostra cosmovisió, protagonitzant relats que són un broll de cultura pagesa i saviesa popular. Per no oblidar d'on venim i on som, n'escoltarem uns quant en una lectura dramatitzada per l'actor Ignasi Guasch.

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia al correu naturallibres@gmail.com, o un WhatsApp al 626 534 710.

Organitza: 

Natura Llibres

Més informació: 

  • imatge de control 1per1