Família
,
2017
Dissabte 10 de juny, de 10 a 14h.
Epicentre, Centre de visitants del Pallars Jussà
Tremp

V Jonades 'Educació per ser'

Dedicades a l'ensenyament, l'educació i la criança, les 'Jornades Educar per ser' passen per la seva cinquena edició i han estat pensades per a famílies i docents, i donar a conèixer noves temàtiques i recursos educatius tant per dur a terme a casa com a l'escola. 
Per facilitar l'assistència, s'oferirà un servei gratuït de guarderia.

PROGRAMA:
10h | Benvinguda
10:10h | Xerrada 'El codi dels nens: darrere de cada conducta hi ha un missatge per tu' a càrrec de Sandra Aisenberg (Pedagoga, escriptora i terapeuta) en la que explicarà com els nens ens donen l'oportunitat de reparar les nostres ferides, veure els nostres errors i modificar-los, ja sigui en l'àmbit familiar, escolar i social.
11:10h | Xerrada 'Educació i projecte de vida' , a càrrec de Judit Arís (Periodista en psicologia i creixement personal, escriptora i terapeuta)  parlarà d'una nova proposta educativa enfocada a famílies, centres educatius i a totes les persones i professionals implicats en transmetre una educació essencial a les noves generacions de nens i joves.
12:10h | Xerrada 'Educació: la consciència en joc' a càrrec d'Ignasi Salvatella (Mestre i pedagog holístic). El contingut de les seves xerrades i sobretot la manera de fer-les no deixa a ningú indiferent. Educar per a la vida i des de la vida. Partint de l'acceptació i no de la queixa. Xerrant menys i fent més: l'aprenentatge des de la vivència. Aquestes reflexions son part del seu discurs per a mares, pares i sobretot per a mestres.
13:10h | Col·loqui

Les jornades són gratuïtes, però cal confirmació d'assitència al correu electrònic paideiapallars@gmail.com

Organitza:
Associació Paideia

Més informació:
Facebook de l'Associació Paideia
 

 

  • imatge de control 1per1