Quim Bigas al seu espectacle 'Molar'

Foto: 

Cedida

Tremp fa la dansa protagonista de la tardor

El primer espectacle de FemDansa arriba a La Lira el dissabte 4 de novembre, a les 10 de la nit, amb el coreògraf Pere Faura
,
02/11/2017
Espectacles
Tremp s'ha sumat una vegada més a la proposta del Departament de Cultural i l'Associació de Professionals de la Dansa per acostar aquesta disciplina artística a la ciutadania i a les diferents franges d'edat i per promoure els espectacles i companyies catalanes d’aquest sector.
La programació d'aquest any  del Festival Fem Dansa, començarà en el marc de la Fira del Codony de Tremp, el dissabte 4 de novembre a les 22h, amb l'espectacle 'Sin baile no hay paraiso' del coreògraf i ballarí Pere Faura. Aquest espectacle és un collage coreogràfic de quatre solos emblemàtics, a partir dels quals l’intèrpret explica en un monòleg personal els seus somnis, els seus problemes i la seva visió de sobre la dansa des del moment en què s’ha convertit en professional.

Posteriorment, Tremp acollirà el coreògraf i dramaturg Quim Bigas que oferirà el taller 'Moure el cos' a la nostra ciutat. Aquest taller s'oferirà de forma gratuïta i s'ha programat en dues sessions: una per al públic ja habituat a treballar l'expressió corporal (sigui de manera professional o lúdica), el dilluns 6 de novembre, i una oberta a tots el públics, el dimarts 7 de novembre. A més, el dissabte 11 al migdia, el mateix Quim Bigas presentarà el seu espectacle de carrer 'Molar' a la plaça de Capdevila.

Tancarà el programa la creadora i ballarina Maria Campos amb el seu espectacle 'Tarannà', el dissabte 18 de novembre a la tarda, a l'Espai Cultural La Lira. Aquesta és una proposta familiar que gira entorn a la transformació a través dels objectes, l'espai i el cos, i que convida a endinsar-se en la màgia i deixar anar la imaginació.

  • imatge de control 1per1

L’Ajuntament de Tremp espera augmentar les xifres d’assistents de la primera edició, tot i que el balanç de l’any passat ja va ser positiu, i consolidar l’oferta d’espectacles d’aquesta disciplina cada vegada més reconeguda pel púbic. El primer espectacle té un preu de 8€, la resta de propostes són totes gratuïtes.

Més informació: 

A

També et pot interessar