Els parcs de nadal fan gaudir xics i grans

Foto: 

Cedida

Els Parcs de Nadal als Pirineus

Gaudir del Nadal pirinenc en família
Laia Singla
,
25/11/2017
Família
Activitats per fer durant les vacances de Nadal n'hi ha moltes, però els Parcs infantils són els que faran gaudir més la canalla. Convinant activitats lúdiques, esportives, educatives, els parcs nadalencs són l'excusa per arrodonir els dies de festes

Parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà

El Parc de Nadal obrirà les seves portes el dia 26 de desembre a Alp i romandrà al seu Palau de Congressos i d’Esports fins el dia 30 de desembre. Posteriorment, els dies 2, 3, 4 i 6 de gener es traslladarà al Poliesportiu de Puigcerdà. Enguany s’inicia un nou projecte per als joves, un Parc de Nadal Juvenil, que estarà obert els dies 27, 28 i 29 de desembre i ubicat al Poliesportiu de Puigcerdà. L’horari de tots els parcs serà de 16h a 20.30h

+ info 

Món màgic de les muntanyes, a La Seu d'Urgell

Des de fa 14 edicions, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell organitza pel mes de desembre i part del gener més de 50 activitats culturals, lúdiques i esportives per preparar i gaudir de les festes nadalenques. Amb personatges màgics dels Pirineus com a elements centrals, el 'Món màgic' esdevené una programació singular i autòctona. Enmarcat dins d'aquesta programació el Parc Infantil, envoltat del món dels minairons, oferirà tallers, inflables, atraccions amb la implicació de diverses entitats de la Seu. 

+ info 

Cucaliu de Tremp

Per 22é any consecutiu els nens i nenes dels Pallars podran visitar aquest saló infantil que orgnanitza l'Ajuntament de Tremp i que compta amb la col·laboració de diverses entitats trempolines. El recinte és el pavelló del Casal i es podrà gaudir de l'oferta d'inflables, tallers, escalada, vídeo consoles, espai per a nadons, karaoke infantil entre d'altres. 

+info 

Parc del Nadau, Vielha

Durant les festes de Nadal totes les tardes, els més petits de casa podran gaudir del 'Parc del Nadau' al Palau d'esports. Dins del parc s'hi podran fer tallers, i hi hauran atraccions, jocs i inflables.

+info 

A

També et pot interessar