Cinemes Guiu
Cinemes Guiu
Av. Salòria, 55
25700 - La Seu d'Urgell
  • 973 350 166

Cartellera

Aladdin

Aladdin

Sinopsi

Aladdin (Mena Massoud) és un adorable però desafortunat lladre enamorat de la filla del Sultà, la princesa Jasmine (Naomi Scott). Per intentar conquerir-la, accepta el repte de Jafar (Marwan Kenzari), que consisteix en entrar a una cova enmig del desert per aconseguir una làmpada màgica que li concedirà tots els seus desitjos. Allí és on Aladdín coneixerà el Geni (Will Smith), donant inici a una aventura com mai abans havia imaginat.

Horaris: 

Sala 1

Dissabte 15 de juny
17:45h

Diumenge 16 de juny
17h 

Pokémon: Detective Pikachu

Pokémon: Detective Pikachu

Sinopsi

Quan el gran detectiu privat Harry Goodman desapareix misteriosament; Tim, el seu fill de 21 anys, ha de descobrir què ha passat. En la investigació l'ajuda l'antic company Pokémon de Harry, el Detectiu Pikachu: un súper detectiu adorable i enginyós que se sorprèn fins i tot a ell mateix. Tim i Pikachu se n'adonen que increïblement poden comunicar-se, i uneixen forces en una aventura per revelar el misteriós entramat. Mentre busquen pistes als carrers de Ryme City, una senzilla metròpolis moderna on els humans i els Pokémon comparteixen un món real hiperrealista, troben diferents personatges Pokémon i descobreixen un complot impactant que podria destruir la convivència pacífica i amenaçar tot l'univers Pokémon.

Horaris: 

Sala 2 

Dissabte 15 de juny
18h 

Diumenge 16 de juny
17h

X-Men: Fénix oscura

X-Men. Fénix Oscura

Sinopsi

Els X-Men s'enfronten al seu enemic més poderós: un dels seus membres, Jean Grey. Durant una missió de rescat a l'espai, Jean per poc mor en ser tocat per una misteriosa força còsmica. Quan torna a casa, aquella radiació l'ha fet més poderosa, però molt més inestable. Mentre lluita amb l'entitat que habita en el seu interior, Jean deixa anar els seus poders de formes que no pot controlar ni comprendre. Jean cau en una espiral fora de control fent mal a aquells que més estima i comença a destruir els llaços que mantenen units als X-Men. 

Horaris: 

Sala 1

Divendres 14 de juny
20h | 22:15h

Dissabte 15 de juny
20h | 22:15h 

Diumenge 16 de juny
19:15h

Dilluns 17 de juny
20h | 22:15h | Dia de l'espectador | Preu: 4,5€ 

Clara y Claire

Clara y Claire

Sinopsi

Claire, una professora divorciada a la cinquantena, es crea un perfil de Facebook d'una noia de 24 anys. Troba una foto d'una noia guapa a internet i l'utilitza. Ha creat un personatge fictici, però, per què? Al principi ho fa per espiar el seu amant ocasional Jo, però una dia a la xarxa social demana amistat al millor amic de Jo, Chris, i ell accepta. Els dos comencen a intercanviar missatges i la seva amistat virtual evoluciona en una falsa història d'amor. Claire s'enamora de Chris, i ell està enamorat d'aquell perfil fals. Però ara Chris vol quedar amb la bellesa de 24 anys amb qui ha estat xatejant. Ella posa com excusa el seu gran volum de feina, els seus viatges professionals i fins i tot un ex amb problemes de gelosia. Com més enamorats estan més insostenible es torna la relació. Claire es debat entre la impossibilitat d'aquest amor i el dolor d'haver d'admetre la veritat i perdre-ho tot. 

Horaris: 

Sala 2

Dissabte 15 de juny
22:15h 

Dilluns 17 de juny
20h | Dia de l'espectador | Preu: 4,5€ 

Klimt y Schiele, Eros y Psyche

Klimt y Schiele, Eros y Psyche

Sinopsi

Viena, finals del segle XIX, l'edat daurada de la capital austríaca. Un moment màgic per a l'art, la literatura i la música, en què a més circulen les noves idees de Freud al voltant de la psique i en què també les dones comencen a reclamar la seva independència. En aquest context, dos artistes visionaris van canviar la història de l'art: Gustav Klimt (1862-1918) i Egon Schiele (1890-1918).

Aquesta pel·lícula documental dirigida per Michele Mally és un viatge a través de les obres mestres de Klimt i de Schiele. El film compta a més amb la intervenció de l'actor Lorenzo Richelmy.

Horaris: 

Sala 2

Divendres 14 de juny
20h 

La viuda

La viuda

Sinopsi

Frances és una dolça i ingènua jove que, després de la mort de la seva mare, es trasllada a Manhattan. Quan troba al metro una bossa extraviada, decideix entregar-se-la a la seva legítima propietària, Greta, una pianista vídua amb una desesperada necessitat de companyia. Ràpidament es converteixen en amigues, però la seva amistat canvia quan es descobreixen les sinistres intencions de Greta.

Horaris: 

Sala 2

Divendres 14 de juny
22:15h

Dissabte 15 de juny
20h

Diumenge 16 de juny
19h

Dilluns 17 de juny
22:15h | Dia de l'espectador | Preu: 4,5€