Cinemes Guiu
Cinemes Guiu
Av. Salòria, 55
25700 - La Seu d'Urgell
  • 973 350 166

Cartellera

La boda de Rosa

Sinopsi

A les portes dels 45, Rosa (Candela Peña) comença a veure que mai ha estat propietària de la seva vida i sempre ha posat les necessitats de la resta enfront de les seves. Amb això en ment, decideix abandonar tot i escapar de la seva monòtona vida. Prenent les regnes de la seva vida, s'encamina a complir el seu somni de ser propietària del seu propi negoci. Però per molt que vulgui aquest canvi, el que deixa enrere no serà fàcil d'abandonar. El seu pare, els seus germans i la seva filla no poden prescindir d'ella, i Rosa descobrirà que la voluntat pròpia no és l'única cosa que necessita per a canviar la seva vida.

Horaris: 

Divendres 18 de setembre: 22:00h
Dilluns 21 de setembre: 22:00h | Dia de l'espectador | Preu: 4,5€

En busca de Summerland

Sinopsi

A Anglaterra, durant la Segona Guerra Mundial, molts nens són evacuats de les ciutats i enviats a petits pobles amb famílies que temporalment es fan càrrec d'ells. Quan Frank (Lucas Bond), un d'aquests nens, arriba a casa d'Alice (Gemma Arterton), una escriptora solitària turmentada per una història d'amor del passat, ella es resisteix a acceptar-lo. Tot i això, poc a poc, en anar-se coneixent, la innocència i curiositat de Frank fan que Alice obri el seu cor, desbloquejant records i sentiments que creia oblidats.

Horaris: 

Divendres 18 de setembre: 19:30h
Dissabte 19 de setembre: 22:00h
Diumenge 20 de setembre: 19:00h

Padre no hay más que uno 2: la llegada de la suegra

Sinopsi

Amb el triomf de l'assistent virtual 'Conchy', Javier (Santiago Segura) s'ha convertit en líder del xat de mares i tot marxa sobre rodes. Sembla tenir-ho tot sota control, però la notícia inesperada de l'arribada d'un nou bebè ho posa tot cap per amunt… i per rematar, arribarà la sogra.

Horaris: 

Dissabte 19 de setembre: 20:00h | 20:15h
Dilluns 21 de setembre: 19:00h | Dia de l'espectador | Preu: 4,5

Trasto. De la mansión a la calle

Sinopsi

En Trasto és un gos que viu amb tot de luxes i sense cap complicació al costat de la seva rica propietària, però quan aquesta mor el gos haurà d'aprendre a viure sense cap dels luxes als quals està acostumat. Sense diners i fora de la mansió on sempre havia viscut, Trasto ha de fer front als perills del carrer fins que el seu camí es creua amb Zoe, una jove que l'acull a casa seva. No obstant això, la tranquil·litat no arriba quan ha d'evitar ser atrapat pels cobejosos nebots de la seva antiga propietària, que el necessiten per a cobrar l'herència que la seva antiga propietària havia deixat íntegrament al Trasto.

Horaris: 

Dissabte 19 de setembre: 18:00h
Diumenge 20 de setembre: 17:00h