Un moment del TME de l'any passat

Foto: 

Cedida

Vuit motius per no perdre't el Talarn Music Experience

Música, entorn i gastronomia combinats per tres nits inoblidables
Surtdecasa Pirineus
,
23/07/2019
Música
Ja fa quatre anys que la gent de Lo Quiosc de Talarn organitzen aquesta proposta musical al cor de l'estiu, apropant la qualitat musical en aquest entorn únic del Pirineu. Enguany ha esdevingut ja festival de referència de les comarques pallareses, i a més han programat concerts acústics durant tot l'any amb un cartell paritari i de gran qualitat. Si encara no hi heu assistit mai, poseu atenció, perquè us donarem vuit motius per no resistir-vos més.1. El reggae de Koers
El seu primer 'Unbroken', sonant a les principals ràdios i televisions, els ha situat com els representants nacionals del reggae estatal amb més projecció́ del moment. Un disc i gira que ha apropat la seva proposta a milers de persones fent-los esdevenir, fins i tot, els compositors i intèrprets de la cançó de l’estiu de TV3 del 2018. Un combo de 10 components d’una gran qualitat que fa vibrar i emocionar a un públic . Sense cap mena de dubte, els lleidatans Koers seran una de les bandes més destacades d’aquesta temporada.
 2. Rap/trap en català amb Lildami
Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de rap/ trap en català, que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència. Lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa. Ja l’avalen com a referent de la música urbana de Catalunya 2M de visualitzacions al Youtube i 12K de subscriptors.  Aquest any presenta un disc i una gira de presentació prometedors com cap. Sí, als PPCC també tenim escena rap/trap en català, i de la millor.
 3. La senzillesa de Marcel Làzara i Júlia Arrey
Després de la seva etapa de dos discos i centenars de concerts com a membre de Txarango i després d’estar els darrers dos anys a Brasil descobrint nous horitzons, Marcel Lázara torna amb un nou projecte musical caracteritzat per la senzillesa i la simplicitat. De la mà de la seva companya de viatge Júlia Arrey han compost el seu primer treball discogràfic, 'Pedalant endins'. Un disc amb paisatges de música d’autor i música de món. Un directe ple d’emocions.
 4. Elefantes, clàssics i renovadors
Després de vint-i-tres anys de carrera i sis discos d’estudi, Elefantes presenten 'La primera luz del día'. Renovadors de la cançó espanyola des d’una perspectiva única i personal, amb aquest nou treball,  el grup torna a posicionar-se com un dels referents musicals del país. Fusionant diferents estils com el pop , el flamenc , la cançó melòdica i el rock.  Elefantes són músics de raça, combinant d’una forma única elegància, distinció i força.
 

 5. Morgan, els millors dels millors festivals
Morgan s’ha convertit per dret propi en una de les bandes més respectades pel públic i crítica en els darrers anys. Després del seu  primer treball discogràfic 'North' segueixen a la carretera presentant 'Air', un treball autoeditat que va arribar a situar-se durant setmanes en llistes de vendes i que han presentant en  directe als principals festivals (BBK, Mad Cool, Jazzaldia), així com sales, teatres i auditoris de tota la península. Rock, pop, soul… música en el seu estat més pur.
 

 6. Descobrir Dr. No 
Dr. No és un DJ. estrany que atempta contra l’oïda convencional. El seu pas per diferents espais de petit format sol provocar tot tipus de fòbies i filies. El seu Asylum Sound Sessions són ajustades dosis de bona música sense gènere definit que es prenen en petits glops una vegada al dia.
 

 7. La potència d'un entorn únic i genuí. 
Lo Quiosc està situat a la bora del pantà de Sant Antoni en un dels espais més privilegiats de la comarca. Un cop dins, el temps s'atura per allunyar-se i donar pas a la màgia dels sentits. La natura, que envolta cada racó, ens deixa no només observar-la, sinó, fins i tot, endinsar-nos en ella, i caminant per l’espectacular passarel·la penjada, podem arribar a sentir l’excepcional essència del Pallars. 

8. Preu popular per un festival de luxe
Amb un aforament de 400 persones, els millors artistes del panorama nacional i concerts dobles, el preu de l'abonament s'ha fixat en 45€ i les entrades simples no passen dels 18€. Es poden adquirir directament a Lo Quiosc o bé on-line per no haver de sortir de la fresca de casa fins a l'hora del concert. 

Grup lleidatà KOERS
Divendres 26 de juliol, 22h
Talarn
Fragment del cartell del TME de Lo Quiosc de Talarn
Del 26 al 28 de juliol
Talarn
Dissabte 27 de juliol, 22h
Talarn
Diumenge 28 de juliol, 20:30h
Talarn

Més informació: 

Facebook Lo Quiosc
Web Lo Quiosc

A

També et pot interessar