Blogs

Música

Cafè de mitjanit

Dins de la cultura hi és la màgia, i el truc més important és la música. Aquí parlaré de cultura però la música hi tindrà el paper més important.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

23/10/2017
Avui ha plogut i sembla que la color ens vol dir adéu; tanmateix, encara queden moltes coses per fer. Avui entrevistem als EGO al Gran Records de Lleida.
14/08/2017
Aquest matí m'han tret el queixal del seny. Sincerament, no és una bona manera de començar el dia. Però alguna cosa em diu que tot anirà bé, no fa tanta calor, i es respira a l'ambient un bon rotllo difícil d'explicar.
27/07/2017
Fa calor, som a l'estiu. A més, està núvol i això provoca una xafogor difícil de suportar. Lleida, la nostra estimada ciutat que només entén de temperatures extremes.
22/05/2017
Personalment considero que si hi ha dos tipus de música que toquen l'ànima són el Blues i el Soul. Són com una mena de pessigolleig que recorre tot el cos, i que no et poden deixar indiferent.