,
31/03/2018
Música

Una injecció de vida

Sembla que vivim dies complicats, com si una tela negra ens tapes l'ànim i fes que aquesta primavera que acaba de començar, sigui encara freda com el cru hivern. Però sempre hi ha una espurna de llum que ho il·lumina tot, almenys per un moment. Així va ser aquest divendres 23 de març a la sala Salamandra de l'Hospitalet, al Let's Festival, amb els concerts de Julián Maeso i Corizonas.

El primer a pujar a l'escenari va ser el músic toledà Julián Maeso, un artista virtuós i apassionat que viu entre el rock i el blues. Va presentar-nos el seu últim treball "Somewhere somehow" (2016), un
àlbum que barreja, el rock amb el blues i el soul, el funk, el jazz i fins i tot el reggae. Maeso, va decidir tallar-se la seva característica cabellera, i al contrari que a Samsó, li va donar més forces per delectar-nos amb un concert ple de passió i ànima. Una sala mig plena, no semblava un bon auguri, però només va tardar dues cançons en fer que la gent s'endinsés al concert. Una veu, carregada de sentiment, com la d'aquells esclaus negres que cantaven per sobreviure als camps de cotó, i una banda, on s'han de destacar tots, per la seva descàrrega constant de delicadesa i potència, van fer que durant poc més d'una hora, el públic es transportés als Estats Units dels anys 70.

Després d'aquesta descàrrega d'ànima al més pur estil nord-americà va arribar el torn de Corizonas. La gran banda formada pels integrants de Los Coronas i Arizona Baby, ara si, amb una sala bastant més plena, van inundar-ho tot de bona energia i de llum. Després d'acabar la seva gira de presentació dels seus últims treballs "Nueva Dimensión Vital" i "Más allá", dos àlbums plens de vida, vam tenir la sort de viure el retrobament dels Corizonas en un concert amb un Javier Vielba, frontman de la banda, disposat a revolucionar als espectadors. Va ser un concert on tots els qui érem a la sala vam acabar de descarregar l'energia que ens quedava, i les seves cançons, que ja són com a himnes per a molts, van ficar el punt final al penúltim cap de setmana de Let's Festival.

La música sempre serà el lloc on tots estem bé, una mena de paradís on s'aturen tots els problemes. Julián Maeso i Corizonas van fer d'aquest paradís, un lloc millor.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Sempre he pensat que hem de treure temps d'allà on sigui per fer feliços als altres. Per això vaig estudiar comunicació, per a intentar, mitjançant la paraula, fer més amè tot aquest camí que és la vida. Lleidatà i de casa. No puc viure sense música i sense saber que està passant al món. Per cert, em dic José Manuel, encara que a tothom li agrada dir-me Pepe. Si em llegeixes, millor a la nit i amb un bon cafè.

07/04/2018
Aurora & The Betrayers es un grupo que desde que nació hace ya casi 5 años lleva escapando de las etiquetas como alma que lleva al diablo.
04/04/2018
Julián Maeso y Corizonas llenaron de buena música la sala Salamandra de l'Hospitalet en el penúltimo fin de semana del Let's Festival.
31/03/2018
Sembla que vivim dies complicats, com si una tela negra ens tapes l'ànim i fes que aquesta primavera que acaba de començar, sigui encara freda com el cru hivern.
02/03/2018
Ha nevat a Lleida i bé podria ser aquesta la notícia, però no. La notícia és que avui hem quedat, per entrevistar-los, amb la banda lleidatana de Folk, Thinkin' Wild.
10/02/2018
Déu n'hi do quin fred! Quan arriben la boira i el fred a Lleida, ja podem dir que som a casa.
25/01/2018
Que el món s'acabarà és una certesa que vulguem o no, tots tenim. Depèn de nosaltres, accelerar o frenar l'arribada d'aquest final.
23/10/2017
Avui ha plogut i sembla que la color ens vol dir adéu; tanmateix, encara queden moltes coses per fer. Avui entrevistem als EGO al Gran Records de Lleida.