Blogs

Noves tecnologies

Comunicant...

Darreres novetats de les xarxes socials al món i a Ponent

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.
21/06/2017
Segur que tots heu sentit a parlar del brainstorming o pluja d'idees. Una nova vessant d'aquesta tècnica és el "brainwriting".
22/05/2017
Els natius digitals utilitzen els dispositius electrònics de manera tan innata com la resta ho fem amb els bòligrafs. Tocar una pantalla i desplaçar el dit és una de les activitats més habituals entre els més petits.
20/04/2017
Tenim intoxicació de xarxes socials.