,
18/10/2018
Noves tecnologies
Las Vegas és el punt turístic amb més visitants del món

Les atraccions més visitades del món

Quines són les atraccions més visitades del món?
En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.

Les cinc primeres atraccions que reben més visitants l'any són:

  1. The Strip - Las Vegas
  2. Times Square - New York
  3. Central Park - New York
  4. Union Station - Washington
  5. Cataractes de Niàgara

Els Estats Units guanya per golejada a Europa en atracció de turistes. Les 4 milles de Las Vegas, conegudes com The Strip, reben cada any 39,6 milions de visitants.

Però quines xarxes socials tenen aquestes atraccions? Com es promocionen?

Xarxes socials de les atraccions turístiques més visitades
ATRACCIÓ Facebook Twitter Instagram YouTube      
The Strip ok ok ok        
Times Square ok ok ok        
Central Park ok ok ok        
Union Station ok ok          
Cataractes Niàgara ok ok ok ok      

És difícil saber el propietari de les xarxes socials principals de Las Vegas, l'ajuntament, turisme, els diferents locals? Hi ha un compte oficial d'Instagram amb prop de 580.000 seguidors (www.instagram.com/vegas); a Facebook hi ha diverses pàgines (www.facebook.com/LasVegasStrip/), però es fa difícil saber quina és l'autoritzada; una situació semblant passa a Twitter (amb el compte @Vegas).

En relació amb Times Square, té comptes verificats a Facebook, Twitter i Instagram, els quals estan informats a la pàgina web.

També Central Park compta amb una pàgina web on hi ha comptes oficials de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). Union Station segueix la mateixa línia al web oficial. El mateix que les Cataractes del Niàgara, on també s'informa dels seus comptes oficials de Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

Per tant, totes les atraccions turístiques compten amb presència a les xarxes socials. I la majoria d'elles compten amb comptes verificats. Tan sols Las Vegas no disposa d'un compte oficial, però la seva atracció és tanta que les fotografies i missatges que pengen els turistes que visiten aquest indret omplen les xarxes socials.

Totes aquestes atracciones valoren positivament la presència a les principals xarxes socials. I el més important, aporten seguretat als seguidors oferint comptes verificats. Las Vegas hauria de treballar en aquest sentit.

Com verificar comptes?

Per veure quines són les atraccions més visitades del món, clica aquí.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Lleidatana d’adopció i calafina de naixement, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i apassionada de la comunicació 2.0. Les xarxes socials són la meva perdició, així que aquí en parlarem i molt. Però sempre buscant una relació amb Ponent i amb les activitats que aquí s’hi desenvolupen. Espero rebre els vostres comentaris i propostes. Per cert, em dic Meritxell i sóc la meitat de MiM Comunicació

04/01/2021
Ara fa dos anys, vaig publicar en aquest blog, l'entrada Quins professionals haurien d'integrar un equip de 'social med
26/10/2020
L'entrada anterior explica la importància de comunicar ciència i els seus beneficis. Avui us proposo COM COMUNICAR CIÈNCIA. Podem utilitzar diferents canals, que són ben coneguts per tots nosaltres.
27/09/2020
Disculpeu-me per l’abandonament. Posposes l’activitat d’escriure el blog al cap de setmana, després a la següent setmana, el mes que ve... i finalment passa el temps i simplement, ho oblides.
21/01/2019
Quan una empresa aposta per una estratègia de 'social media' ha d'estar preparada i formada per un equip de professionals amb diferents perfils.
18/10/2018
Quines són les atraccions més visitades del món? En el rànquing dels 10 punts turístics més atractius de tots els continents no figuren ni la Torre Eiffel ni la gran Muralla Xinesa.
23/09/2018
El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat.
06/09/2017
Les notes de premsa són un mitjà de comunicació directe de les empreses, administracions i/o entitats amb els mitjans de comunicacions. Es tracta d'una eina utilitzada des de fa temps, però que encara té vigència.