Blogs:

La tornada a l'escola amb Instagram

23/09/2018
ImageCreator - http://www.imagecreator.co.uk/

El mes de setembre és el mes, juntament amb gener, de reprendre hàbits i bons propòsits. Un bon propòsit és mantenir les entrades del blog de manera periòdica. Entrades que puguin ser interessants i d'actualitat. Per això, la primera entrada porta per títol 'La tornada a l'escola amb Instagram'.

Instagram és la xarxa social de moda.

La xarxa ha superat els 300 milions d'usuaris, des de l’2010 en què Kevin Systrom i Mike Krieger van posar-la en marxa amb l'objectiu de crear imatges i vídeos amb els seus filtres i marcs poder-les compartir amb els teus amics seguidors. En el seu inici, Instagram va ser dissenyada exclusivament per a iPhone i els seus germans iPad i iPod. En veure la reacció del públic a principis del 2012 es va publicar una versió per Android.

El contingut visual és ara el rei. Instagram ha sabut aprofitar molt bé aquest punt fort i ens ha convertit a tots els usuaris en fotògrafs principiants. Un altre dels punts forts és la disponibilitat immediata, gràcies a l’aplicació als mòbils. Un aspecte que ha potenciat al màxim mitjançant Stories.  

"Amb Instagram Stories, no t’has de preocupar-te per publicar contingut en excés. Per contra, pots compartir tot el que vulguis al llarg del dia i ser tan creatiu com vulguis".

Fantàstic, llibertat total.

Però els usuaris sempre volent més i diferenciar-se. Per això, apareixen noves eines per editar les fotografies.

Collages fotogràfics

Existeixen moltes eines per poder retocar les nostres fotografies. Què aporten aquests retocs? Convertir-les en úniques i distingir-nos de la resta, oferint el nostre segell propi.

  • Fotor: et permet retocar el color general de la fotografia i també destacar-ne alguns elements, el que es coneix com Color Splash. La seva funcionalitat és molt fàcil. Selecciones la fotografia, marques quina zona vols destacar amb Color Splash, combines amb altres efectes i ja pots guardar la imatge.
  • Collage Maker: aplicació del 2018 que permet fer collages de fotografies i edició amb filtres, etiquetes, texts... i el més important, gratuïta.
  • Snapseed: és una completa i avançada eina d'edició fotogràfica per a dispositius Android. Snapseed permet manipular els contrastos, il·luminació, tonalitat i saturació mitjançant corbes que modifiquem amb el dit sobre la imatge, això ofereix molta més flexibilitat i detall a l'hora d'editar una fotografia a escala professional.

  •  
  •  

 

 

 

Etiquetes més populars

Per si no en tenim prou, també hem de ser creatius amb les etiquetes (hashtags) que acompanyen les nostres imatges.  Com aconseguir-ho?

  • Instatag: on descobriràs les etiquetes més populars, amb les que aconseguiràs més seguidors, més m'agrada...
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.