EnZeL

Foto: 

Cedida

La banda de les Garrigues EnZeL presenta 'Mel i llimó', el seu segon disc

Després de 'Capità Iboprufèn' (2017), la banda segueix apostant per convertir en cançons missatges compartits a través del mòbil
Surtdecasa Ponent
,
15/02/2019
Música
'Mel i llimó' és el títol del segon disc dels ponentins EnZeL, el qual s’enllaça amb la lletra d’un dels temes de l’àlbum ‘Paraules’. Segons la banda, es tracta d’un treball ple de música dolça com la mel i de paraules que sanen com el llimó.

EnZeL, provinents de diferents municipis de la demarcació de Lleida, vincula la seva música "a la passió, la luxúria, l'amor per una o diverses muses i en un sentit més general, a l'amor a la vida, la terra i la llibertat. Des d’allò més bàsic fins al més romàntic, aquest és l'ADN propi d'EnZeL i que vol transmetre en aquesta segona entrega", asseguren.

'Mel i llimó' el formen 10 noves cançons que s’ha enregistrat a Bucbonera Studios (Caldes de Montbui), sota el control tècnic i mescla del Tomàs Robisco, durant els mesos de juliol i octubre del 2018. La producció ha estat compartida entre el mateix Tomàs Robisco i EnZeL. El màster final del àlbum l'ha dut a terme en Víctor García, d’Ultramarinos Mastering.

Seguint la línia iniciada al primer treball, les lletres sorgeixen de la complicitat de la banda amb el lletrista Miki Arbizu, qui comparteix amb la banda diferents missatges que ha enviat a tercers. A partir d'aquí, la resta de la formació s’encarrega de crear la melodia i harmonia de la cançó.

Jos Racero i Roger Cornudella, nous membres del grup
Aprofitant l’arribada del Jos Racero (veu i guitarra) a la banda, EnZeL també ha incorporat el Roger Cornudella (teclat), un instrument que no formava part del grup al primer disc i que, en aquesta segona entrega, ha proporcionat una sonoritat nova a les cançons però sense perdre de vista l’estil propi de la formació lleidatana.

Completen els EnZeL en Toni Cambrodí (guitarra), Ramon Figueras (guitarra), Xavi Jové (baix) i Josep Pagés (bateria). Junts plantegen un estil tant melòdic com enèrgic i valorant l'ADN propi amb el qual es va formar la banda.

Més informació: 

A

També et pot interessar