,
11/05/2020
Explosió a les xarxes
Recreació de la portada del disc 'Unknown Pleasures' de Joy Division

Album Cover Covers: Recrear portades de discos des de casa

Fa poc us parlàvem en un altre post del blog Cultura Viral, dels reptes sorgits a les xarxes socials de recrear pintures famoses des de casa, amb objectes quotidians. Doncs ara, els amants de la música també tenen el seu propi challenge.

A través del compte d'Instagram @albumcovers_inlockdown, animen a tots els melòmans a recrear des de casa, algunes de les portades de discos més mítiques de la història de la música.

Les regles inclouen fer-ho amb els elements que hi ha a casa, no editar-les de cap manera, no utilitzar lletres digitals i publicar-ho a les xarxes amb el hashtag #albumcoversinlockdown.

Us hem fet un recull d'algunes d'elles.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Album Cover Covers (@albumcovers_inlockdown) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beck • Odelay Album cover by @genued #albumcoversinlockdown #albumcovercovers #beck #odelay #albumcovers

A post shared by Album Cover Covers (@albumcovers_inlockdown) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Björk • Post Album cover cover by @aracelistrudel #albumcoversinlockdown #albumcovercovers #björk #post #albumcovers

A post shared by Album Cover Covers (@albumcovers_inlockdown) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pixies • Bossanova Album cover cover by @m.aeleyn #albumcoversinlockdown #albumcovercovers #pixies #bossanova #albumcover

A post shared by Album Cover Covers (@albumcovers_inlockdown) on

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.