,
26/11/2020
Explosió a les xarxes

'Mirada estràbica' de Xiula, un emotiu cant a la diferència

El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.

La cançó inclosa en el seu cinquè disc 'Descontrol MParental' és un recorregut sonor sobre la diversitat dels infants, dedicada a la Lluna, la filla del Rikki Arjuna (educador social i membre del grup Xiula), que té una malaltia minoritària que li afecta al desenvolupament cognitiu.

La tercera estrofa de la cançó és la més especial, on el cantant parla de la seva filla Lluna; però cada història explicada a la cançó pretén visibilitzar una realitat moltes vegades invisibilitzada.

El videoclip també és molt especial, ja que hi surten moltes imatges on molts infants han il·lustrat els diversos personatges de la cançó amb dibuixos.

Més informació:
Web Xiula
Web Clara Peya

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.
16/09/2020
Lali BeGood ha estrenat el nou single 'Estranya primavera', una cançó vitalista en la qual canta acompanyada d'un grup d'infants.
29/06/2020
L'estudi barceloní 23lunes ha creat el curtmetratge 'Hermann', durant el confinament i inspirat en una història real d'aquests dies.