,
20/03/2021
Explosió a les xarxes

Vídeo-manifest Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil 2021

Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil. Una cita al calendari que se celebra arreu del món en reconeixement al paper cabdal que el teatre pot representar en les vides dels més joves.

Per segon any consecutiu la pandèmia ha obligat a reformular la celebració, enguany amb un vídeo-manifest impulsat per la Mostra Igualada i signat conjuntament per una quinzena d’entitats, associacions i equipaments del sector cultural. Es tracta d’un recull de fragments del Manifest Internacional del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil 2021 d’ASSITEJ signat per la presidenta d’ASSITEJ Internacional Yvette Hardie, sota el títol "Porta un nen al teatre avui".

 

Signen el manifest l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC), ASSITEJ, Ciatre Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya, El Col·lectiu, la Plataforma d’Arts de Carrer, Rialles, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP) i la Union Internationale de la Marionnette (UNIMA).

> Llegeix el manifest aquí (enllaç)

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.