,
21/04/2020
Explosió a les xarxes

Armats amb Roses: L'amor i les roses, la millor arma contra el virus per aquest Sant Jordi

Armats amb Roses és una iniciativa solidària promoguda per diversos emprenedors per a poder celebrar Sant Jordi, regalant roses il·lustrades i de forma digital. Tots els fons aconseguits en aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a benefici de l'Obra Social Sant Joan de Déu per ajudar a finançar les necessitats sorgides per la COVID-19.

Més d'una vintena dels principals il·lustradors del país han participat en aquesta inciativa de forma altruïsta, il·lustrant cadascun d'ells una rosa. Les roses les podeu trobar a la web del projecte Armats amb Roses, on podeu seleccionar les que vulgueu i escriure-hi una dedicatòria personalitzada. Un cop feta la donació, podreu descarregar automàticament les roses per enviar-les a qui vulgueu.

Hi han participat els il·lustradors i il·lustradores Mariona Tolosa Sisteré, Veronica Algaba, Eva Palomar, Alba Mole, Margrete Vanschoelant, Ricardo Cavolo, Sanz i Vila, Nil Morist, Xavier Mula, Jaume Enrich, Soy cardo, Xave, Raquel Gu, Elena Hormiga, Sergio Mora, Supercaligráfica, Marina Turró, Naranjalidad, Marta Bellvehi, Carlota Quintero i Mayta.

Més info:
Web Armats amb Roses

 

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.