,
26/03/2020
Explosió a les xarxes
L'actriu Alba Josa interpretant un text de Roger Torns

#Coronavirusplays: monòlegs en temps de confinament

Una de les iniciatives amb més ressò i èxit, que han sorgit aquests dies de confinament, és la del dramaturg Jordi Casanovas.

El vilafranquí va proposar a través del seu compte de twitter, la iniciativa #coronavirusplays, en la qual anima a dramaturgues i dramaturgs a escriure un monòleg de màxim tres minuts de durada, sobre el que senten i viuen en aquests moments de confinament.

Després de penjar-los a twitter amb el hashtag #coronavirusplays, proposa a actrius i actors que els interpretin i pengin les gravacions també a la xarxa.

La proposta ha estat molt aplaudida i ja són varis els textos que es poden veure a les xarxes socials, com els de Marta Buchaca, Guillem Clua, Gerard Bidegain, Blanca Bardagil o Biel Duran.

 

I ja són diversos, els actors i actrius que s'han animat a interpretar-los. Us en deixem un recull.

 

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.