,
18/05/2020
Explosió a les xarxes
Vídeo 'Cultura en lluita'

El món de la cultura demana compromís als ajuntaments

El col·lectiu Cultura en Lluita, que aplega diferents associacions de músics i entitats relacionades amb la música en directe, demana compromís als ajuntaments perquè no suspenguin els contractes amb els músics a través d'un vídeo viral.

Segons Cultura en Lluita, a causa de la pandèmia molts consistoris incompleixen els acords –signats o en tràmit de signatura-, ajornant els compromisos al 2021 o, directament, anul·lant-los. "Si no hi ha festes majors, ni festivals, ni actuacions en sales, si no hi ha música en directe, desenes de milers de músics i les seves famílies quedarem totalment desprotegits. Orquestres, grups, cantautors, com sobreviurem?" es pregunten els membres de Cultura en lluita.

L'objectiu d'aquest vídeo és que aquest missatge pugui arribar a pobles i ciutats per tal que els responsables polítics en prenguin conscència. "Nosaltres hem estat i seguirem estant sempre per oferir-vos el nostre art, per fer més passatgeres les penes, per ajudar a mantenir la moral alta ara i sempre" clouen els artistes.
 

Més info:
Web Cultura en lluita

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

29/06/2020
L'estudi barceloní 23lunes ha creat el curtmetratge 'Hermann', durant el confinament i inspirat en una història real d'aquests dies.
05/06/2020
Núvols és una creació artística i musical, cuita a foc lent per quatre amants de la cultura durant els mesos de confinament; basada en la peça 'Pirinenques (IV)', una obra composta per Josep Ollé i adaptada expressament per a cor
25/05/2020
Amb l'objectiu de recompensar l'esforç dels sanitaris, al mateix temps que reactivar el turisme de proximitat, el projecte Fent País ha engegat la campanya solidària
18/05/2020
El col·lectiu Cultura en Lluita, que aplega diferents associacions de músics i entitats relacionades amb la música en directe, demana compromís als ajuntaments perquè no suspenguin els
17/05/2020
Juliana Canet, Bru Esteve, Clàudia Rius i Arnau Rius són els quatre promotors del Canal Malaia, una nova plataforma nascuda amb la finalitat d'aglutinar el cont
12/05/2020
El Pirineu, les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona ja han entrat a la fase 1. Aquestes són algunes de les mesures que estableix l'esborrany per reactivar els museus i llocs patrimonials.
11/05/2020
Fa poc us parlàvem en un altre post del blog Cultura Viral, dels reptes sorgits a les xarxes socials de recrea