Blogs:

El món de la cultura demana compromís als ajuntaments

18/05/2020
Vídeo 'Cultura en lluita'

El col·lectiu Cultura en Lluita, que aplega diferents associacions de músics i entitats relacionades amb la música en directe, demana compromís als ajuntaments perquè no suspenguin els contractes amb els músics a través d'un vídeo viral.

Segons Cultura en Lluita, a causa de la pandèmia molts consistoris incompleixen els acords –signats o en tràmit de signatura-, ajornant els compromisos al 2021 o, directament, anul·lant-los. "Si no hi ha festes majors, ni festivals, ni actuacions en sales, si no hi ha música en directe, desenes de milers de músics i les seves famílies quedarem totalment desprotegits. Orquestres, grups, cantautors, com sobreviurem?" es pregunten els membres de Cultura en lluita.

L'objectiu d'aquest vídeo és que aquest missatge pugui arribar a pobles i ciutats per tal que els responsables polítics en prenguin conscència. "Nosaltres hem estat i seguirem estant sempre per oferir-vos el nostre art, per fer més passatgeres les penes, per ajudar a mantenir la moral alta ara i sempre" clouen els artistes.
 

Més info:
Web Cultura en lluita