,
16/09/2020
Explosió a les xarxes

'Estranya primavera', l'himne de Lali BeGood amb infants per la tornada a l'escola

Lali BeGood ha estrenat el nou single 'Estranya primavera', una cançó vitalista en la qual canta acompanyada d'un grup d'infants. La publicació del single i el videoclip ha coincidit amb el primer dia del nou curs escolar, amb l'objectiu de donar més visibilitat a la infància, donar un missatge allunyat del de la por i compartir una visió més esperançadora del futur.

La cançó, composta durant el confinament, es va concebre com un himne on els infants havien de tenir tot el protagonisme, i així ha sigut a l'hora d'interpretar-lo i gravar-lo. Sis infants, amb edats que van des dels quatre fins als dotze anys, i que formen part de la Coral Xicoira de Piera, han sigut els escollits per posar-se davant del micròfon.

Gravar el videoclip també ha sigut tot un repte. La primera part s'ha rodat a les pròpies habitacions dels menuts (on van passar tot el confinament), amb l'equip de gravació reduït al màxim i amb totes les mesures de seguretat. La segona part és exterior, corresponent al clímax del single, on il·lustra la seva alegria de poder sortir al carrer després del confinament, mentre canten "No estarem sols, no tenim por! Caminem junts, fem un món millor!".

Més informació:
Lali BeGood a Youtube | Facebook | Instagram

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.