,
24/03/2020
Explosió a les xarxes
Festival Lluèrnia

Festival de foc i llum en directe

El Lluèrnia proposa un festival col·laboratiu. Aquests dies de confinament, no s'aturen les iniciatives per incentivar la creativitat, la solidaritat i el bon humor. Ens ha semblat especialment atractiva, la que proposa aquest festival del foc i de la llum. Aquest esdeveniment típicament de carrer, es queda també a casa, però convoca el primer festival d’instal·lacions efímeres domèstiques, amb el foc i la llum com a protagonistes. Se celebrarà aquest divendres, 28 de març, a les vuit del vespre, amb una transmissió en directe des de la pàgina web del festival Lluèrnia.

Amb el títol de 'Lluèrnia at home' es recolliran tots els vídeos breus que es pengin a les diverses xarxes socials amb l’etiqueta #lluerniaathome fins aquest divendres 27 de març. El programa del festival d’instal·lacions casolanes inclourà una visita guiada a una selecció dels vídeos presentats. Anima't a enviar la teva proposta de llum!

> Facebook ‪#‎lluerniaathome‬
> Twitter ‪#‎lluerniaathome
> Instagram ‪#‎lluerniaathome‬
 

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.