,
28/04/2020
Explosió a les xarxes
'Abre los ojos, Barcelona'
Foto:
Fernando Moleres

Fotografies contra la Covid-19

Més de 150 fotògrafs de tot el món han cedit els seus treballs amb l'objectiu de recaptar fons per donar suport a la tasca de Metges Sense Fronteres (MSF) contra la pandèmia. A través de la campanya benèfica #fotoscontralacovid i la plataforma web www.fotoscontralacovid.com, es pot adquirir online obra original (en un format de 20x30 cm. sobre paper Canson) d'alguns dels millors fotògrafs d'Espanya i Amèrica Llatina -així com d'altres països- a un preu reduït de 100€ per exemplar.

Els diners recaptats de la venda de les fotografies anirà a l'ONG RUIDO Photo, entitat dedicada a la imatge documental i la sensibilització en drets humans, que s'encarregarà de transferir els fons (menys els costos de producció, que seran de màxim 15€ per còpia amb l'enviament inclòs a qualsevol part de món) a Metges Sense Fronteres.

El projecte impulsat per Jordi Pizarro i Eloisa D'Orsi, en col·laboració amb altres professionals i fotògrafs, i que ja ha aconseguit recaptar 30.000€;  segueix l'estela de la campanya #100FotografiPerBergamo, que va aconseguir recaptar 726.000€ en deu dies per a l'Hospital Papa Giovani XXIII de Bèrgam.

Més info:
Web Fotos contra la Covid

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.