,
29/06/2020
Explosió a les xarxes

'Hermann': el primer curt d'animació basat en una història real de la pandèmia

L'estudi barceloní 23lunes ha creat el curtmetratge 'Hermann', durant el confinament i inspirat en una història real d'aquests dies.

Hermann Schreiber és un alemany de 80 anys que viu a Vigo i que pateix Alzheimer, i al qual la seva infermera animava cada vespre a les vuit a sortir al balcó a tocar l'harmònica, coincidint amb els aplaudiments, creient-se que eren per a ell.

Una història i un curtmetratge molt emotiu, en el qual han col·laborat un total de 16 professionals de l'estudi 23lunes, els quals han volgut dedicar-lo a tots els professionals que han tingut cura de tots nosaltres durant aquest confinament.

Més informació:
Web Hermann
Web 23lunes

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.