,
29/06/2020
Explosió a les xarxes

'Hermann': el primer curt d'animació basat en una història real de la pandèmia

L'estudi barceloní 23lunes ha creat el curtmetratge 'Hermann', durant el confinament i inspirat en una història real d'aquests dies.

Hermann Schreiber és un alemany de 80 anys que viu a Vigo i que pateix Alzheimer, i al qual la seva infermera animava cada vespre a les vuit a sortir al balcó a tocar l'harmònica, coincidint amb els aplaudiments, creient-se que eren per a ell.

Una història i un curtmetratge molt emotiu, en el qual han col·laborat un total de 16 professionals de l'estudi 23lunes, els quals han volgut dedicar-lo a tots els professionals que han tingut cura de tots nosaltres durant aquest confinament.

Més informació:
Web Hermann
Web 23lunes

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

16/09/2020
Lali BeGood ha estrenat el nou single 'Estranya primavera', una cançó vitalista en la qual canta acompanyada d'un grup d'infants.
29/06/2020
L'estudi barceloní 23lunes ha creat el curtmetratge 'Hermann', durant el confinament i inspirat en una història real d'aquests dies.
05/06/2020
Núvols és una creació artística i musical, cuita a foc lent per quatre amants de la cultura durant els mesos de confinament; basada en la peça 'Pirinenques (IV)', una obra composta per Josep Ollé i adaptada expressament per a cor
25/05/2020
Amb l'objectiu de recompensar l'esforç dels sanitaris, al mateix temps que reactivar el turisme de proximitat, el projecte Fent País ha engegat la campanya solidària
18/05/2020
El col·lectiu Cultura en Lluita, que aplega diferents associacions de músics i entitats relacionades amb la música en directe, demana compromís als ajuntaments perquè no suspenguin els
17/05/2020
Juliana Canet, Bru Esteve, Clàudia Rius i Arnau Rius són els quatre promotors del Canal Malaia, una nova plataforma nascuda amb la finalitat d'aglutinar el cont
12/05/2020
El Pirineu, les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona ja han entrat a la fase 1. Aquestes són algunes de les mesures que estableix l'esborrany per reactivar els museus i llocs patrimonials.