,
30/04/2020
Explosió a les xarxes

Oda a Oriol Mitjà: la cançó dedicada a l’epidemiòleg que s'està viralitzant

El grup osonenc de versions Sixtus ha dedicat una particular Oda a Oriol Mitjà. Han fet la cançó durant el confinament, barrejant, amb to humorístic, amor i odi per l'epidemiòleg català. I l'han acompanyat d'un videoclip fet amb imatges dels diferents membres del grup i de seguidors, amics i familiars; i que ja acumula desenes de milers de visualitzacions a YouTube.
 

Amb fragments com ara "I és que tu m'has robat la primavera,/ ets un cabró, Oriol Mitjà!" o "saps que al cel tens un lloc guardat/ per totes les vides que has salvat", els Sixtus han deixat clar que la cançó s’ha fet "amb amor i respecte cap a Oriol Mitjà". De fet, l’epidemiòleg ja l’ha compartida a Twitter.

Més info:
Instagram Sixtus
Twitter Sixtus

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

20/03/2021
Entitats, associacions i equipaments culturals vinculats a les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, celebren un any més el 20 de març, Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil.
05/02/2021
A partir del 8 de febrer, i almenys fins d’aquí a 14 dies, entren en vigor les noves mesures per aturar la propagació de la Covid-19.
23/12/2020
A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per contenir l’increment de casos que s’ha produït en les últimes setmanes. El canvi afecta el període de Nadal i modifica alguns dels aspectes de la seva celebració.
26/11/2020
El nou senzill 'Mirada estràbica' del grup familiar Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya, està causant furor a les xarxes i emocionant a petits i grans.
13/11/2020
L'actriu Júlia Cortina ha promogut a Instagram el compte Sense Cultura, una iniciativa que vol deixar constància gràfica de la situació cultural actual arreu del territori catal
30/10/2020
L’activitat cultural i la gastronomia tornen a posar-se en stand-by.