,
07/04/2020
Explosió a les xarxes

In This Together Choir: un cor virtual i participatiu

La cantant sud-africana establerta al Bages, Karol Green, ha impulsat la inciativa 'In This Together Choir' on vol reunir el màxim de veus possibles per fer una versió multitudinària de la cançó 'In this together', d'Ellie Goulding i Steven Price, tema de la sèrie de Netflix 'Our planet'; i enviar un missatge de solidaritat i recolzament a tothom en aquests moments tant complicats.
 

Karol Green i Joan-Pau Chaves han adaptat i arranjat la peça amb la col·laboració de Dani Campos (pianos) i les veus de Paula Domínguez (soprano), Gemma Abrié (alto), Jonathan Herrero (tenor) i Tomàs Maxé (baix). Han muntat les diferents veus per Soprano, Alto, Tenor i Baixos i han adjuntat la partitura i la guia d'àudio a la web del projecte.

Està obert a tots els cantants que tinguin un mínim de 'home studio' que vulguin unir-se de qualsevol part del món. Professionals, novells, directors de cors, membres de cors i qulasevol persona a qui li agradi cantar. Si hi voleu participar, només heu de gravar la vostra part mentre escolteu la guia i enviar la pista d'àudio de solsament la vostra veu al correu inthistogetherchoir@gmail.com, amb data límit el diumenge 12 d'abril.

També, si algú vol ajudar de qualsevol manera, ja sigui en edicio de vídeo o traducció de subtítols per exemple, pot posar-se en contacte al mateix correu inthistogetherchoir@gmail.com.

Més informació:
Web In This Together Choir

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

En aquest espai anirem penjant totes aquelles manifestacions culturals dels dies de confinament perquè l'ona expansiva del virus de la cultura arribi a totes les llars, encara que sigui a través de les pantalles.

29/06/2020
L'estudi barceloní 23lunes ha creat el curtmetratge 'Hermann', durant el confinament i inspirat en una història real d'aquests dies.
05/06/2020
Núvols és una creació artística i musical, cuita a foc lent per quatre amants de la cultura durant els mesos de confinament; basada en la peça 'Pirinenques (IV)', una obra composta per Josep Ollé i adaptada expressament per a cor
25/05/2020
Amb l'objectiu de recompensar l'esforç dels sanitaris, al mateix temps que reactivar el turisme de proximitat, el projecte Fent País ha engegat la campanya solidària
18/05/2020
El col·lectiu Cultura en Lluita, que aplega diferents associacions de músics i entitats relacionades amb la música en directe, demana compromís als ajuntaments perquè no suspenguin els
17/05/2020
Juliana Canet, Bru Esteve, Clàudia Rius i Arnau Rius són els quatre promotors del Canal Malaia, una nova plataforma nascuda amb la finalitat d'aglutinar el cont
12/05/2020
El Pirineu, les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona ja han entrat a la fase 1. Aquestes són algunes de les mesures que estableix l'esborrany per reactivar els museus i llocs patrimonials.
11/05/2020
Fa poc us parlàvem en un altre post del blog Cultura Viral, dels reptes sorgits a les xarxes socials de recrea