Família
,
2016
Dissabte 7 de maig, 17h
Parc de l'Agulla
Manresa

18a edició de la Moguda a l’Agulla

El dissabte 7 de maig, el parc de l’Agulla acollirà una nova edició de la Moguda a l’Agulla del CAE. Una Moguda que aquest any està batejada com 'La Moguda més bèstia'. Des del CAE s’ha volgut dedicar aquesta edició a la commemoració de l’any Llull i per això, agafant com a punt de referència El llibre de les bèsties, les diferents activitats programades estaran ambientades i relacionades amb món dels animals.

Les activitats de la Moguda començaran a les 5 de la tarda, amb jocs, tallers, activitats, espai xics i animacions i s’allargaran fins a les 8 del vespre. La participació és gratuïta i està oberta a tothom.

Aquest any la Moguda també celebra una fita molt important: que s’ha fet major d’edat. Enguany es compleixen les 18 edicions d'aquest acte i això s’ha volgut fer visible deixant enrere un dels seus símbols identificatius: el pallasso que des de la quarta edició, l’any 2002, ha aparegut en tots els cartells.

Des del CAE s’han fet diferents crides les darreres setmanes per trobar les gairebé 50 persones voluntàries que fan falta per preparar i executar aquest esdeveniment (muntatge i desmuntatge, monitoratge de les activitats i tallers, etc.) i en aquests moments encara queden algunes places per cobrir. Qualsevol persona interessada en col·laborar pot apuntar-se a través del formulari que hi ha al web del CAE (www.cae.cat).

L’organització de la 18a Moguda a l’Agulla incorpora una altra novetat important: bona part de les activitats que s’hi faran hauran estat dissenyades i dinamitzades per un grup de joves que en aquests moments s’estan formant.

Es tracta d'una quinzena de joves participants al projecte Oportunitats que el CAE desenvolupa en el marc dels projectes integrals adreçats a joves de Garantia Juvenil i, que en aquests moments, han iniciat un curs de Monitors/es d’activitats de lleure. Treballant amb el suport de les tècniques dinamitzadores, aquests joves han fet el disseny de bona part de les activitats de la Moguda i aquell dia s’encarregaran de la seva dinamització.

La Moguda a l’Agulla està organitzada pel CAE i compta amb un nombre important d’entitats col·laboradores: l’Associació de Veïns de la Font, La Roda d’Espectacles Infantils, el Parc de la Sèquia i la Fundació La Xarranca. Econòmicament hi donen suport l’Ajuntament de Manresa i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1