AGENDA
Menjar i beure
Mon Sant Benet
2017
Del 19 de juliol al 8 de setembre
  • Sant Fruitós de Bages
Món Sant Benet

Capvespres a Món Sant Benet

Sant Benet té memòria. Les pedres conserven la memòria del seu passat viscut. També la seva memòria gastronòmica. Memòria del vi treballat i conservat al celler. Memòria dels àpats dels monjos a l’antic refectori i cuina, entorn del claustre. I sobretot la memòria més propera de l’estada de la família Casas al monestir: les antigues cuines en una sala gòtica de la planta baixa, i els menjadors i sales de la part alta, que són testimoni d’una vida luxosa, en la mansió d’estiu d’una família burgesa.

De la mà de la cuinera de la família d’en Ramon Casas  i mitjançant diverses videoinstal·lacions suggestives, es farà un recorregut per la història del menjar a Sant Benet.

L’activitat inclou:
20:30h: Sopar a la fresca: Un sopar amb vistes al monestir, copsant tota la màgia del capvespre a Món Sant Benet i gaudint de diversos plats inspirats en la història d’aquest espai. Receptes inspirades en el passat medieval, productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i receptes burgeses de principis del s. XX que la família Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu.

22:00h: Visita nocturna especial: Aprofitant l’ambient màgic de la nit al monestir, es farà un recorregut per la història dels gustos i les olors de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Dates
Del 19 de juliol al 8 de setembre
Juliol: dimecres i divendres
Agost-setembre: dijous i divendres

Preu: 36€ adults | 18€ nens de 5 a 12 anys

Et pot interessar

Panoràmica del Castell de Llordà
Divendres 30 de març, 17h
Isona i Conca Dellà
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Diumenge 1 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Diumenge 25 de març, 12h
Santa Cristina d'Aro
Del 9 de març al 29 d'abril
Vilafranca del Penedès
Visita a la muralla i el Casc Antic de Sitges
Dissabte 21 d'abril, 17h
Sitges
Dissabte 24 de març, 11:30h
L'Escala
MónNatura Delta de l’Ebre
Del 24 de març al 2 d'abril
Amposta