AGENDA
Música
Coral Ars Nova
2017
Diumenge 23 de juliol, 21:30h
  • Martorell
Teatre El Progrés

Carmina Burana

Per tancar la 4a edició del festival PAS Pont a les Arts Sonores, es podrà veure en estrena absoluta 'Carmina Burana' amb la Coral Ars Nova i el grup Percussions de Barcelona, una de les formacions de percussió més antigues i prestigioses d’Europa.

La Coral Ars Nova neix a Martorell fa més de 40 anys. El seu repertori abraça tots els estils de música coral havent treballat cançons tradicionals catalanes, basques, espirituals negres i un repertori de música ortodoxa russa.

Percussions de Barcelona és un grup de música de cambra dedicat a la interpretació i divulgació de la música contemporània per a instruments de percussió i una de les formacions de percussió més antigues d’Europa. Interpreta les principals composicions per a grup de percussió del repertori internacional.

Una quarantena de cantaires, dos pianistes, tres solistes, sis percussionistes amb més d’una quinzena d’instruments i un grup de dansa per interpretar 'Carmina Burana' de Carl Orff una de les peces més importants de la música del s. XX.

Et pot interessar

SuperLópez
Divendres 31 de maig, 20h
Martorell