Música
,
2017
Diumenge 17 de setembre, 12:30h
Cafè del Casal
Calaf

Concert d'Estúpida Erikah

Després de “Fora les cendres”, Estúpida Erikah torna amb un treball més proper en què la veu i lletres de Lluís Bòria impregnen més que mai. Amb “300 mil·lisegons per a crear un record”, el de Terrassa aposta pel format acústic per dotar de vida cançons que mantenen el fil narratiu marca de la casa.

L’amor, la pèrdua, el dolor i el desig continuen bategant en les peces que Bòria ha composat, en aquesta ocasió, per ser interpretades a guitarra i veu. L’intèrpret no està sol en la nova aventura de l’Erikah, s’acompanya d’un quartet de corda que endolceix les històries quotidianes del nou llarga durada.

Amb un registre més “dylanià”, els seguidors d’Estúpida Erikah trobaran cançons que traslladen a L’EP “L’hivern al cos”, però ara d’una forma més lluminosa. L’últim treball d’EE ha permès Lluís Bòria deixar-se anar de la forma més absoluta. Les lletres mantenen l’esperit indomable del tres discos anteriors sostingudes ara en composicions més nues.

Estúpida Erikah ha tornat amb nou cançons que caminen amb un somriure cap a la melanconia. Un somriure que serà el més còmplice de tots amb el tema que tanca el disc.

Preu entrada: gratuïta
 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1