AGENDA
Música
El projecte musical 'Imatges trobades' a 'Sons del camí'
2017
Divendres 28 de juliol, 22h
  • Manresa
Parc de la Seu

El projecte musical 'Imatges trobades' a 'Sons del camí'

En el marc de les Festes de Sant ignasi 2017 i el projecte Manresa 2022, 'Sons del camí' oferirà sis cites  musicals d'alt nivell en un cicle de concerts de música contemplativa, mística i espiritual que convida a la reflexió, a la relaxació i a la meditació. 'Sons del camí' s'emmarca també, dins el projecte 'Dret a la pau i a la seguretat', que condueix l’Associació Catalana per la Pau.

Carles Cases, Alberto Reguera,  Miquel Còrdoba, Mariona Tuset, Jordi Gaspar i Jordi Farrés, amb 'Imatges trobades' - “Buscant per tots els racons on poder trobar les meves partitures amb un caire més místic, he optat per l’apartat cinematogràfic”. També són inclosos alguns temes de l’obra-oratori 'Araguaia', basada en poemes i diàlegs amb el bisbe Pere Casaldàliga.

Preu: Taquilla inversa. La recaptació anirà destinada al projecte 'Dret a la pau i a la seguretat', de l’Associació Catalana per la Pau.

Organitza: Manresa 2022, CamíIgnasià i Cova Sant Ignasi de Manresa.
Participen: Ajuntament de Manresa, l’Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants, juntament amb la Fundació LaCova.

Et pot interessar

Ricard Ustrell
Dijous 5 d'abril, 20h
Manresa
Salveu-me la mirada
Del 9 de març al 2 d'abril
Manresa
Els tres porquets es caguen de por
Dissabte 24 de març, 17:30h
Manresa
Pack Quinze vint-i-dos
Dies 24 i 25 de març
Manresa