Fires i festes
,
2018
Dijous 1 de novembre, 8h
Plaça dels Arbres
Calaf

4a Fira de la Carbassa

Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la quarta edició de la Fira de la Carbassa, un certamen dedicat, de manera exclusiva, al cultiu i l'artesania d'aquest fruit de tardor, tradicional de l'Alta Segarra.

Des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda, els visitants tindran un ampli ventall d'alternatives per gaudir d'aquesta fira anual. Enguany, la fira torna amb un format molt dinàmic, apostant fermament per la gastronomia de proximitat amb l'espai anomenat 'Tasta la carbassa' on es podran degustar tastos de carbassa tant per esmorzar com per dinar a preus populars.

Com a activitats complementàries, a partir de les 11h diversos artistes locals com Núria Martí, Marisol Franco, Ramon Puigpelat i Àngel Alonso participaran a la secció 'La Carbassa i l'Art', on realitzaran diferents accions artístiques vinculades amb la carbassa. També s'han programat jocs i tallers per als més petits.

Com ja és costum, els visitants podran trobar parades d'artesania feta amb carbassa, com objectes de decoració o utensilis per a la llar, així com estands relacionats amb el cultiu de la carbassa.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1