Llibres
,
2018
Dies 29 i 30 de juny
Llibreria Papasseit
Manresa

5è aniversari de la Llibreria Papasseit

A finals de juny de l’any 2013 obria, a la Plaça Gispert de Manresa, una llibreria dedicada a títols de segona mà. Avui, 5 anys després, el projecte ha crescut i mutat - tant que s’ha traslladat a una nova ubicació - i ofereix, a més del llibre usat, una selecció cada vegada més important de llibre nou i una programació cultural cada vegada més rica.

Aquest cap de setmana, la Llibreria Papasseit celebrarà el 5è aniversari de la seva obertura i ho fa com ja és habitual, amb una mostra de les disciplines culturals que, al llarg de l’any, programa: literatura, art i música.

La celebració de l'aniversari començarà divendres amb la inauguració de l'exposició 'Ro(a)stros' de Camil Armas i seguirà l'endemà dissabte a les 18h amb un recital poètic dels joves poetes Guim Valls i Maria Sevilla (guanyadors respectivament del Premi Martí Dot 2016 i el Premi Ciutat de Manacor 2017), dues veus emergents de la poesia catalana.

L’acte acabarà amb una sessió de música electrònica de la mà de dos DJs locals, Natàlia Lloreta (entre altres, codirectora del Festival Artístic Embarrat de Tàrrega) i el cineasta manresà Gerard Quinto.

Al vespre, la festa es traslladarà a la Vermuteria Santa Rita que celebra també l’aniversari de la seva obertura ara fa 4 anys, i seguirà amb un sopar amenitzat també per música electrònica.
 

  • imatge de control 1per1